HRVATSKA MODA

Vesele tajice koje su osvojile Hrvatsku!

ZOE tajice su san svake trendseterice
Iako je vrlo vjerojatno potezom da na tržište izbaci tajice koje je nemoguće pronaći u hrvatskim dućanima postigla ono protiv čega se bori, dizajnerica Tamara Ivić koja stoji iza brenda ZOE, u kratkom je roku postala pravi hit! Tamara je naime poželjela unikatne tajice koje neće imati pola našeg glavnog grada, no sudeći po velikom broju upita koje dobiva na Facebook stranici svog brenda moglo bi se dogoditi da zagrebačke ulice budu pune veselih ZOE modela. Ako ste jedna od onih koja ne želi biti dio mase, ne brinite, Tamara ima dobru vijest za vas!
Svaki model dolazi u samo 10 komada, a nakon toga, Tamara se baca na kreiranje novih, ludih printeva pa tajice za koje se vi odlučite ima još samo 9 djevojaka diljem Hrvatske ili svijeta.

"Uzorci su ručno ilustrirani, izrađeni u photoshopu i ilustratoru ili kombinacija svega toga! Obožavam se igrati i isprobavati nove kombinacije boja, uzoraka i efekta. Pretjerivati ili minimalizirati, ovisno o tome kako se tog trenutka osjećam. Nakon što ih izradim, pozicioniram uzorke tako da noge izgledaju ludilo u njima slijedi printanje, krojenje i šivanje! Cijela proizvodnja je smještena u Zagrebu." ispričala nam je Tamara.

Ono što je odlično kod ZOE tajica je činjenica da su hrvatski proizvod, da savršeno stoje i da su boje printane direktno u samu nit materijala pa vam se nikako ne može dogoditi da se print ispere ili odlijepi. Ovi veseli modeli u kratkom su roku osvojili trendseterice diljem Hrvatske koje već imaju hrpu odličnih odjevnih kombinacija sa ZOE tajicama. Naš je savjet da ih ove jeseni kombinirate uz traper košulje, tople predimenzionirane veste i moderne majice s kapuljačama. Divno će izgledati i s velikim blazerima i muškim pamučnim majicama.

ZOE tajice mogu se naručiti preko službene Facebook stranice i šalju se na vašu adresu!

Ana Bacinger

ZOE leggins: https://www.facebook.com/zoe.leggings

Objavljeno: 13.11.2012. u 12:13

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p