HRVATSKA MODA

Raskošne haljine i vjenčanice Vesne Spose

Druga kolekcija na pisti FASHION.HR-a
Vesna SPOSA 
Poznata po dizajnu raskošnih vjenčanih te svečanih, večernjih haljina Vesna Pretković predstavila je svoju drugu kolekciju na BIPA FASHION.HR-u. Dobro poznajući želje svoje klijentice, SPOSA je i ove sezone nastavila u svom prepoznatljivom tonu.
 
Kolekciji posutoj s bezbroj presijavajućih šljokica nadjenula je naziv Gemma ili dragulj, a inspiraciju je iznova pronašla u ljepoti žene koja u svojoj haljini želi, doslovno, blistati. Namijenjena predstojećoj sezoni proljeće/ljeto 2015., kolekcija se sastoji od trideset komada sačinjenih od dvadeset večernjih haljina te deset ekskluzivnih vjenčanica upotpunjenih dugačkim prozirnim velima i bogatim šlepovima.
  
Vesna Sposa 
Vesna Sposa
Vesna se u svojoj kreativnoj viziji poigrala i s dodacima poput perja, transparentnih materijala, velikih mašni i floralnih motiva. Osim pokojeg crvenog i crnog modela, dominiraju pretežito nježne pastene nijanse i djevojačke boje pudera, prljavo roze i nježne zelene, a materijali koji se provlače su francuska čipka ukrašena posebnim aplikacijama, makrame, svila i šifon.
 
Vesna SPOSA 
Vesna SPOSA 


Tina Lončar
Foto: Mateja Vrčković
Video: VTS video production
Objavljeno: 20.03.2015. u 10:38

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p