HRVATSKA MODA

Vilinske vjenčanice koje ostavljaju bez daha

Bajkovite vjenčane haljine Sandre Haddad

Sandra Haddad
Dizajnerica Sandra Haddad kroz još jednu magičnu kampanju predstavlja svoje bajkovite vjenčanice iz kolekcije “Do you believe in fairies?” ili “Vjerujete li u vile?”. Snimljena na neobičnoj lokaciji napuštenog dvorca u blizini Zagreba kroz novu kampanju ispričana je priča o čarobnim šumskim vilama.
 
Vjenčanice Sandre Haddad su romantične, nježne i eterične. Ono što njezinim kreacijama daje posebno čarobnu notu je decentno cvijeće kojim ukrašava svoje modele. Prilikom izrade pazi na to da su vjenčanice izrađene od laganih i lepršavih materijala u kojima će se mladenke moći slobodno kretati i osjećati potpuno nesputano cijelu večer.
 
Sandra Haddad 
Zanimljivost vjenčanih haljina Sandre Haddad su i nježno pastelne nijanse kojima se dizajnerica voli poigrati. U raskošnom izboru boja, od off bijele, šampanjca, pudera pa sve do boje lavande, svaka mladenka pronaći će svoju idealnu vjenčanicu koja će na najbolji način istaknuti njene crte lica, boju kose i očiju. A u dogovoru s dizajnericom vjenčanice se mogu skratiti nakon vjenčanja te nositi i u drugim prigodama.
  Sandra Haddad
Jednostavne, prozračne i lepršave, Sandrine haljine namijenjene su vječnim romantičarkama koje na svom vjenčanju žele biti svoje i posebne, a odmaknuti se od stroge klasike i tradicije.
 
Fotografije ove vilinske kampanje potpisuje Sanja Lydia Kulušić, u ulozi vile je Darija Gabrić iz Talia Modelsa, a za make-up je zaslužna Mia Bator.Sandra HaddadSandra Haddad
Sandra HaddadSandra Haddad

Foto: Sanja Lydia Kulušić

Objavljeno: 10.07.2015. u 11:39

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p