HRVATSKA MODA

Vjenčanice Ivice Skoke poželjet će svaka mladenka

Lookbook za novu kolekciju

Ivica Skoko vjenčanice

Prepoznatljiv po raskošnim večernjim haljinama, omiljeni dizajner poznatih Hrvatica, Ivica Skoko, predstavlja lookbook s vjenčanicama iz najnovije kolekcije. Nakon revije na tjednu mode BIPA FASHION.HR u ožujku, na kojoj je Skoko predstavio kolekciju večernjih haljina, kada je s nekoliko glamuroznih vjenčanica najavio zaokret u svom dosadašnjem radu, bridal lookbook donosi najnovije modele za savršeno ljetno vjenčanje.

 
Kolekcija vjenčanica nastavlja se na proljetne modele prikazane na pisti s prepoznatljivim glamuroznim potpisom Ivice Skoke. Prikladne za taj poseban i najromantičniji dan, haljine su jako ženstvene i senzualne, klasičnih elegantnih silueta.
 
Ivica Skoko vjenčanice  
“Obožavam raditi haljine u kojima se žene osjećaju posebno, a vjerujem da nema posebnijeg dana u životu svake žene od vjenčanja. S obzirom na to da dosadašnjim kolekcijama dominiraju večernje haljine, logičan je slijed kreiranje vjenčanih haljina koje zahtijevaju individualan pristup svakoj našoj klijentici. U svaku tu haljinu uloženo je jako puno ručnog rada i finih detalja, koji čine da se žena osjeća romantično poput moderne princeze, a istovremeno sofisticirano i moćno”, izjavio je Ivica Skoko.
  Ivica Skoko vjenčanice
 
Inspiriran vječnim klasicima i divama iz bajkovitih modnih editorijala, notu suvremenog dizajner daje luksuznim detaljima kao što je 3D čipka, a klasičnu finu čipku obogatio je vezenim laticama. Ženstvenost vjenčanim haljinama daju bezvremenski krojevi naglašene siluete. Već nekoliko sezona, poslovna partnerica Ivice Skoke, Ivana Bilandžija Billy koja je zadužena za styling, uz vjenčane modele daje i prijedlog make up lookova za romantična i ženstvena izdanja.
 
Ivica Skoko vjenčanica  
“Bitno je da make up odgovara haljini i prati cjelokupan look. Obično je make up za vjenčanja prozračan, lagan, minimalistički, ali u posljednje vrijeme su se izgubile barijere. Mnogim mladenkama sjajno odgovara crveni ruž ili neka druga boja koja se dosad nije koristila za romantične prigode. Najvažnije je da make up istakne ljepotu i eleganciju mladenke i haljine koju nosi”, preporučuje Ivana Bilandžija Billy.
 
Ivica Skoko vjenčanice 
Ivica Skoko vjenčanice 
Ivica Skoko vjenčanice 
Ivica Skoko vjenčanice 
Fotograf: Jure Perišić
Model: Paula Puškaš (Talia model)
Styling i make up: Ivana Bilandžija Billy
Frizura: Katica Topčić za Kevin Murphy
Objavljeno: 12.07.2016. u 10:32

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p