HRVATSKA MODA

Vjenčanice koje će vas potpuno očarati

Nova bridal kampanja dvojca eNVy room

eNVy room 
ENVy room predstavlja novu kolekciju vjenčanica kroz poetične vizuale inspirirane Millaisovim remek djelom, slikom Ofelija. Široka paleta modela obiluju čipkom, tilom i svilom i proteže se od raskošnih krinolina, preko leprašavih svilenih haljina, pa sve do haljina sirena kroja.
 
Vođeni željom svojih klijentica koje žele biti posebne na dan svog vjenčanja, eNVy room u novoj kolekciji predstavlja novitet - dvije vjenčanice u boji lavande. Ova nježna nijansa pravo je osvježenje u ponudi vjenčanica, a stvorena je za one mladenke koje žele dodatno istaknuti svoju osobnost na pomalo neklasičan, ali ipak profinjen i elegantan način.
 
„Kao inspiracija za fotografije poslužilo je remek-djelo britanskog slikara Johna Everetta Millaisa koje je inspirirano jednim od najvažnijih likova iz Shakespeareovog opusa, Ofelijom, jednog od glavnih likova djela “Hamlet”. Nježnost i poetičnost ovog ulja na platnu već desetljećima oduševljava svjetsku javnost, pa tako i nas. Bilo je zadovoljstvo reinterpretirati taj vizual u kojem je vodeći motiv voda koja teče kroz gusto raslinje”, rekli su o novoj kampanji dizajneri Vjeko Franetović i Nikica Ivančević.
 
Voda kao ključni element ove kampanje naglašava eteričnost, a nove kreacije su se besprijekorno uklopile u tu atmosferu. Pazeći pomno na svaki detalj prilikom izrade svojih vjenčanica, eNVy room je uspio dočarati savršenost Millaisovog očaravajućeg djela. 

eNVy room
 
Pred objektiv našeg uspješnog fotografa Šime Eškinje u ulozi modela stala je hrvatska manekenka Martina Majcenović. Frizuru potpisuje Draška Topić, dok je za šminku odgovorna Sanja Agić.
 
Cijene predstavljenih modela kreću se od 6490 kn do 9490 kn, a mogu se pogledati u eNVy room showroomu na adresi Gračec 1 u Zagrebu, uz prethodnu rezervaciju termina na 099 23 22 939. eNVy room možete pratiti putem Internet stranice www.envyroom.com ili putem Facebook stranice www.facebook.com/eNVyroom.hr .
 
eNVy room 
eNVy room 
eNVy room 
eNVy room 
eNVy room 
eNVy room 
eNVy room 
eNVy room 
eNVy room
Foto: Šime Eškinja
Model: Martina Majcenović
Hair: Draška Topić
Make up: Sanja Agić 
Objavljeno: 13.05.2015. u 08:12

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p