HRVATSKA MODA

Vjenčanice u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled

Nova Alduk Bridal kolekcija kroz objektiv dvojca Decker+Kutić
Alduk Bridal 2015 
Poznati modni dizajner i miljenik modnih krugova, Ivan Alduk oduševljava kreativnošću i kvalitetom svakim svojim novim projektom stoga nas i ne čudi što je njegova linija vjenčanica doživjela ogroman uspjeh kod vjernih klijentica.
 
Uz ready-to-wear liniju, posljedne tri godine, Ivan i njegov tim stvaraju posebnu liniju modernih vjenčanica. Unikatne, ručno šivane vjenčanice po mjerama klijentica temelj su ALDUK Bridal kolekcije koja ovog puta donosi obilje mekanih, prozračnih tkanina i bogatih čipki u raznim tonovima. Silueta s naglašenim uskim strukom je i dalje dio Ivanova dizajnerskog rukopisa, a ovog puta je obavijena satenskim trakama u zanimljivim bojama lavande, patlidžana, mjedi i breskve. Od jednostavnijih do jako raskošnih modela, nova kolekcija ALDUK vjenčanica donosi za svakog po nešto, a posebno se ističe unikatni, ručno vezeni model sa šlepom dugim dva i pol metra.
 
Alduk Bridal 2015
U novoj kampanji za sezonu jesen/zima 2015/16. glavnu kreativnu ulogu je preuzeo priznati modni dvojac Decker+Kutić koji je donio jednu potpuno novu estetiku. Estetiku koja svojom mističnošću i besprijekornom ljepotom jednostavno osvaja. Prva je ovo suradnja ovog kreativnog trojca, a već se veselimo sljedećim projektima.
 
Alduk Bridal 2015
"Suradnja s dvojcem Decker+Kutić je jedna od mojih osobnih želja s obzirom da iznimno cijenim njihovo znanje i iskustvo u modi koje prelazi granice Hrvatske. Neka nova energija i pristup stvaranju kampanja je ono što je najljepše u poslu modnog dizajnera jer se uvijek radi nešto novo, zanimljivo i "po prvi put". Pomicanje granica i postavljanje vlastitih pravila koja će netko drugi slijediti je dio mog poslovnog mota, a ovom kampanjom smo to još jednom i dokazali."

Mlada Ivona Bevanda iz Talia Model agencije je zaštitno lice, Mihaela Dodić je zaslužna za make-up, a Tanja Kuštović iz Keune Akademija za frizuru.
 
Alduk Bridal 2015 
Alduk Bridal 2015 
Alduk Bridal 2015 
Alduk Bridal 2015
Objavljeno: 10.08.2015. u 10:20

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p