HRVATSKA MODA

WFW prva večer revija

Trendovi nalažu: idućeg ljeta naglašen seksipil i mnoštvo boja!

Nakon jučerašnje humanitarne revije Leonarde Boban, večeras je Wella Fashion Week zapravo započeo, barem kad je o revijama riječ. Mlada dizajnerica od koje očekujemo još mnogo Kristina Burja predstavila se pomalo orjentalnom kolekcijom haljina i tunika. Svila prošarana zlatnom, tirkiznom, smeđom i crnom u kombinaciji s torbicama obučenim u isti materijal i osebujnim nakitom idelan su outfit za vruće ljetne noći.

Izazovnu i ženstvenu liniju odjeće predstavio je NU-NU COMP, inaće gost iz Dusseldorfa.  Odlučio su se za prozračne materijale, lepršave haljine i suknje i to u bijeloj i zelenoj boji, te tigrastom uzorku. Omotane vatrometnom boja i stiliziranom mrežom - Andrea Lovrović  upravo tako vidji djevojke iduće sezone! Prezentirala se još jedna gošća, Daria Kostenko iz Budimpešte. Pripijene svilene haljine koje naglašuju seksipil u bojama smragda i ciklame ublažila je nabranim baroknim košuljama, a kao svoj zaštitni znak kroz cijelu kolekciju provlači detalj izvezene ruže.

Gotic Crotesque by Iva Šimunović naziv je maštovite linije odjeće za hrabre zaljubljenike u modu. Naime, klasični badići, haljine, kombinezoni,...upotpunila je flourescentnim detaljima; mnogim zip-zatvaračima, lopticama, trakama,...

Potpunu suprotnost odabrala je Tina Ivašković koja se odlučila za maslinaste i zelene tonove, izrazito fine materijale, mnogo nabora i draperije. Posljednji gost dizajner večeras, ujedno i posljednji bio je Andrew Majtenyi iz Montreala. On ženu vidi u vrlo seksi izdanju bez obzira na doba dana; pripijene krep haljinice, prozirne košuljice, jarke boje, duge svilene toalete,...njegov su odabir za nadolazeću sezonu.

Objavljeno: 28.11.2008. u 02:42

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p