HRVATSKA MODA

WFW treća večer

Strani dizajneri i spektar boja...

Treću večer Wella Fashion Weeka, a drugu službenih revija obilježili su mnogi strani, već afirmirani dizajneri. Eymeric Francois, inače pariški dizajner predstavio nam se s vrlo ženstvenom i seksipilnom kolekcijom koja je obilovala metrima svile, čipke i perja iz kojih je uglavnom izrađivao haljine kojima je snažno naglasio struk korzetima. Iz Tel Aviva nam je stigla Michal Negrin. Inspirirana vrućim zabavama, opuštenosti, hedonizmom i mediteranom, kreirala je modele koji pršte od boja i zrače udobnošću.

Ovoga puta MU:N je bio profinjeniji no ikada; klasične pripijene haljine izradili su od najfinijih materijala i prelili cijelom paletom jarkih boja. Također mnoštvo boja i pripijene krojeve prezentirao je još jedan pariški dizajner, Christophe Guillarme samo u puno raskošnijoj i kičastijoj verziji namjenjenoj nešto hrabrijim zaljubljenicima u modu.

Prosjek hrvatskih dizajnera na Wella Fashion Weeku podigle su  Nina Šklempe koja se odlučila za buntovne korzete, dok su kombinezoni koji su doživjeli veliki "come back" bili izbor Marine Prevolšek.

Mariomi je naziv  ruskog brenda kojem je pripala čast da zatvori večer i prezentira svoje modne ideje za nadolazeću sezonu; pastelni tonovi, saten i svila, te vrlo nosiva odjeća obilježili su njihovu reviju.

Objavljeno: 29.11.2008. u 03:51

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p