HRVATSKA MODA

XD Xenia Design ima novu kolekciju koja odiše posebnom modnom pričom

Još jedna kolekcija koja osvaja!

Modni brend XD Xenia Design od samih se početaka nalazio unutar neke drugačije, kreativnije i avangardnije dimenzije kroz koju je dizajnerica Ksenija Vrbanić istraživala svijet mode, pomicala njegove granice i stvarala svoju prepoznatljivu estetiku.

Kreirane oko kontrasta, s arhitektonskom preciznošću, ali i neočekivanim pomakom u kroju, siluete ili ekspresivnim detaljima, kolekcije s potpisom Xenie Design su poput umjetničkih djela, ali istovremeno nosive u najrazličnijim prilikama i na različite načine, odnosno na sve načine na koje ga želite nositi – pravila nema, a mogućnost je bezbroj. Iako se svaki od XD modela lako može transformira iz dnevnog u večernji look, iz ležernije kombinacije u onu svečanu, dizajnerica je ove sezone odlučila predstaviti novu liniju unutar XD dimenzije.

Rezultat je nova linija XD After Dark Cruise Collection. Istovremeno dio kolekcije i zasebna modna priča, linija After Dark Cruise prenosi prepoznatljivu estetiku brenda u novu dimenziju unutar koje se pomaknu krojevi, asimetrične linije i neutralna paleta boja spajaju s elegancijom i glamurom te stvaraju neke, sasvim nove i drugačije odjevne komade za svečane i večernje prilike. Zvijezda prve After Dark Cruise linije su haljine, omiljeni odabir mnogih žena kada je o posebnim prilika riječ.

Ipak, unutar nove Xenia Design linije, one prolaze kroz dramatičnu transformaciju i dobivaju izraženu snagu kada je riječ o vizualnom dojmu, ali i karakteru koji nose. Uz haljine koje dolaze u omiljenoj crnoj boji ili u manje očekivanim, ali jednako efektnim nijansama poput jarke narančaste boje i boje starog zlata, After Dark Cruise donosi i suvremenu interpretaciju modnih klasika poput odijela.

Foto: Marko Grubišić
MUA: Marko Tolić
Modeli: Dorotea Valentić, Luna Valas
Objavljeno: 13.12.2019. u 08:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p