HRVATSKA MODA

XD Xenia design proslavio 30 godina rada na modnoj sceni!

Fantastična proslava jubilarne obljetnice

XD Xenia Design

Na Ksajpi kod Čakova otvoren je suvremeni XD Dizajn centar na 2500m2 vlasnice Ksenije Vrbanić koja svojim modnim kreacijama osvaja domaće i svjetsko tržište punih trideset godina. Brend XD Xenia Design danas je prisutan u 28 zemalja, na 4 kontinenta, a trideseti rođendan ove modne marke okrunjen je spektakularnim otvorenjem novog sjedišta tvrtke. XD Dizajn centar izrastao je adaptacijom i rekonstrukcijom prostora i objekata starih konjušnica.

 
Uzvanici među kojima je bilo mnogo poznatih te poslovnih partnera XD Xenia designa iz Amerike, Rusije i Velike Briatnije imali su priliku razgledati poslovne prostore, od konstrukcije, šivaone, showrooma, arhive i XD bara. Predstavljena je retrospektivana izložba XD30 odnosno odjevnih komada dizajniranih u proteklih trideset godina. Promovirana su i četiri parfema osmišljena prema XD modnim linijama: Couture,Pret-A-Port -Er, Dimension i Futures.
  XD Xenia Design
 
Ksenija Vrbanić istaknula je kako svega ovog ne bi bilo da nema zajedništva i timskog rada: "Svi moramo pjevati u jedan glas jer mi nismo zbor od tri glasa. Naša priča traje trideset godina i danas smo došli do otvorenja XD Dizajn centra. Pred nama je još puno godina. Moramo preskočiti još puno prepreka. Nema opuštanja."
  XD Xenia Design
 
Reviji kojom su predstavljeni modeli kolekcije "XD FW1617 STATEMENT SCULPTURE", na kraju su se pridružile i djelatnice tvrtke. Program su uveličale zborskom izvedbom pjesme "Sjedila sam za mašinom šila sam" koja je sjajnom prilagodbom teksta kod nemalog broja uzvanica ovog modnog eventa izazvao suze radosnice. Na velikom video-zidu prikazan je i film "Život u XD dimenziji", nakon toga uslijedio je after party do kasno u noć uz uz gostovanje Funk Guru (CFSN) &VJ ONOXO.

XD Xenia Design 
XD Xenia Design 
XD Xenia Design 
XD Xenia Design 
 
 
 
 
 
 
 
XD Xenia Design 
XD Xenia Design 
XD Xenia Design 
 
 
Foto: PR
Objavljeno: 13.06.2016. u 10:29

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p