HRVATSKA MODA

Xenia Design ima novu prodavaonicu i to na sjajnoj lokaciji!

Jedva čekamo zaviriti u ponudu!

Xenia Design se nakon više od dvadeset godina ponovno vraća u Opatiju i otvara svoja vrata u novom prostoru Hotela Gardenija, koji je dio Amadria Park Hotela na adresi Maršala Tita 83. Period krize u XD poslovanju, obilježen je u donošenju hrabrih odluka, a poznato je već da sreća prati hrabre.

Otvaranje novog prodajnog prostora, u periodu kad je otežano poslovanje segmenta prodaje, upravo je još jedna hrabra odluka XD-a - kaže Ksenija Vrbanić, CEO modnog brenda. Kao završni potez u okončanju ove teške godine daje nadu u dobar start za budućnost!

Uređenje XD STORE-a OPATIJA potpisuju arhitekti iz studija BIRO. Svi elementi projekta su promišljeni i posebno dizajnirani kao proširenje i nastavak na jedinstven, inovativan i nekonvencionalan XD stil kao i na specifične prodajne prostore u svim gradovima. Tako se klijent može uvijek osjećati kao kod kuće u poznatom prostoru i s poznatom logikom ponude. Jedinstvenost XD Opatije je mural na staklu izloga, izrađen od CAM rezane folije, na gotovo sedam metara širine. Mural je rad mladog umjetnika poznatog kao Novak The Rookie.Nova XD kolekcija FW2021 prethodno je prikazana na svjetskim modnim pistama i dostupna je u buticima diljem cijelog svijeta, a od sada se nalazi i u Opatiji. Kolekciju karakterizira multifunkcionalno kombiniranje za različite namjene. Uz funkcionalnu i estetsku notu, XD modeli poručuju da, u skladu s vremenom, kupujete kvalitetno i održivo te investirate u nešto što ne podliježe trendovima.

Foto: PR
Objavljeno: 10.12.2020. u 09:54

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p