HRVATSKA MODA

XYZ Fashion store uskoro u City Centru One East

Novo modno poglavlje omiljene shopping destinacije u regiji
XYZ Isabella Rakonić 
Poznato zagrebačko shopping odredište City Center one East u utorak 21.lipnja postaje bogatije za još jedan hot spot svih ljubitelja novih trendova – XYZ Fashion Store, zastupnika najboljih kreacija globalno prepoznatih brandova.

Neograničene mogućnosti kreiranja i izražavanja individualnog stila i osobnosti su temelj novo otvorene XYZ trgovine, što se najbolje vidi u bogatoj ponudi i miksu brandova kao što su Michael Kors, Armani Jeans, Tosca Blu, Polo Ralph Lauren, Trussardi Jeans, Esprit, Jack&Jones, Marx, Adidas te brojna druga zvučna imena.
 
XYZ Isabella Rakonić
Artur Mužič, direktor XYZ Premium Fashion Stores, povodom najave otvorenja je naglasio:

„Nestrpljivi smo i jedva čekamo otkriti vam sve novosti koje uvodimo. Bit će to fenomenalno shopping iskustvo, gdje će se svatko osjećati posebno, u društvu top fashion globalnih brendova.


Mateja Zavadlal, direktorica hrvatskog i slovenskog tržišta Sportina Group, čvrsto vjeruje u poslovnu ekspanziju:

„Odluka otvaranja nove trgovine XYZ Fashion Store u Zagrebu u City Center one East temelji se na osluškivanju i ostvarenju želja naših cijenjenih kupaca, s kojima redovito komuniciramo, u smjeru širenja dostupnosti globalnih fashion brendova. U Sportina Group uvijek inzistiramo na najboljem za naše kupce. Naš cilj je napraviti najbolju regionalnu fashion destinaciju za sve iskrene ljubitelje mode.“

XYZ Isabella Rakonić
Potrebe svakog modernog kupca i fashioniste zadovoljit će neodoljiva kombinacija najpoznatijih imena iz svjetskih modnih metropola te poznatih, a cjenovno pristupačnijih brendova, što je najbolje prezentirala najpoznatija hrvatska modna bloggerica Isabella Rakonić u seriji fotografija koje potpisuje Senja Vild. Isabella se također aktivno uključila u priču nove trgovine XYZ Fashion Store kreirajući stylinge prodajnom osoblju, i to od neodoljivih komada iz široke ponude brandova. Istovremeno, na svojim blog objavama prikazat će stylish XYZ mix&match kombinacije kao inspiraciju za različite trendi outfite.

XYZ Isabella Rakonić
Objavljeno: 17.06.2016. u 13:15

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p