HRVATSKA MODA

XYZ Premium Fashion Store vas nagrađuje!

Sudjelujte u natječaju i osvojite XYZ poklon bon u vrijednosti 2.000 kuna!
Posljednji krug XYZ modnog blagdanskog natječaja, koji donosi 10 XYZ poklon bonova u iznosu od 160 kuna je tu! Na kraju ovog kruga najbolji komentar čeka fantastična glavna nagrada - XYZ poklon bon u iznosu od 2.000 kuna! Stoga sudjelujte u XYZ modnom blagdanskom natječaju i možda će baš vaš komentar biti odabran za premium nagradu - XYZ poklon bon u vrijednosti od 2.000 kuna!

Sudjelovanje u natječaju je jednostavno, sve što morate napraviti je:

- Lajkajte XYZ Zagreb & Split profil (https://www.facebook.com/xyzzagrebsplit)

- Izaberite svoj omiljeni artikl iz albuma XYZ MODNI BLAGDANSKI NATJEČAJ,

- Šerajte odabranu fotografiju artikla putem svog Facebook profila,

- Na fotografiji odabranog artikla tegajte XYZ Zagreb & Split (@XYZ Zagreb & Split)

Najvažnije – komentirajte ispod fotografije zašto bi željeli dobiti baš ovaj poklon za nadolazeće blagdane!

Žiri će u ponedjeljak, 22. 12. 2014, odabrati 10 najboljih i najkreativnijih odgovora, koje ćemo nagraditi s XYZ poklon bonom u iznosu od 160 kuna, a najbolji komentar iz sva tri tjedna, dobit će PREMIUM nagradu - XYZ POKLON BON U VRIJEDNOSTI 2.000 kuna!

SUDJELUJTE U NAGRADNOM NATJEČAJU klikom na ovaj link: XYZ MODNI BLAGDANSKI NATJEČAJ!

U našoj galeriji pogledajte 30 neodoljivih modnih artikala iz trgovine XYZ i odaberite Vama najdraži, a u nastavku saznajte tko su sretni dobitnici iz drugog kruga modnog natječaja koji su osvojili XYZ bonove od 160 kuna!

Dora Štajduhar
Samo Sara
Goga Pavić
Tina Novak
Dušica Lukin
Cherry Pie
Matea Kalinski Bagavac
Anela Saric
Maja Vukina Bogović
Helena Lena Vidovic
 
Dobitnici poklon bonova od 160 kuna iz trećeg kruga su:
 
Anita Peći
Petra Lukšić
Petar Bruno Basić
Lejla Cailakovic Zenicanin
Karlo Jelić
Irina Kuznjecov Supraha
Vedrana Hižar
Dora Juras
Jasna Livada
Lill Lilly

Glavnu nagradu osvojila je Dora Juras s ovim komentarom: 
 
'Ispričat ću vam priču o jednoj torbi. O Juicy Couture torbi. Torbi kraljevsko plave boje sa zlatnim slovima koja joj daju još jedan poseban dašak luksuza. To je bila glavna ljepotica u gradu. Kad god bi prošla ulicom, sve glave bi se okrenule za njom. Naravno, bila je i glavna tema priča na jutarnjim kavama te definicija lijepoga uopće. No, to bi uglavnom bilo sve što je itko znao o njoj. Znali su da je lijepa i ništa više. Nitko se nikada nije zapitao kakva je njezina životna priča ili potrudio saznati nešto više o njoj. A ona je imala toliko toga za reći, ali je držala to kao tajnu. Tajnu koju je dijelila jedino sa visokom smeđom brinetom s kojom je uvijek viđena. Njih dvije su bile najbolje prijateljice, bile su nerazdvojne i u svaki (ne pretjerujem, baš svaki) izlazak su išle zajedno. Zbog toga je jedino njezina prijateljica brineta znala sve njene tajne, jer ih je proživjela skupa sa njom. Znala je koliko blaga, koliko sretnih uspomena i srceparajućih događaja njena plava prijateljica čuva. A torba je čuvala stvarno svašta. Uvijek je velikodušno primala nove mobitele svakih pola godine, iako se baš upravo tada naviknula na stari. Čuvala je broj koliko su puta zazvonili svi mobiteli zajedno što od poziva, što od poruka. Vidjela je i imena svih pozivatelja i sadržaje svih poruka. Čuvala je papirnate rupčiće koje joj je njena prijateljica uvijek davala tijekom gledanja ljubavnih drama u kinu. Primala je ona i razne novčanike, iako se sa njima nije nikako mogla sprijateljiti, oni su uvijek bili zatvoreni i držali stvari za sebe. Ali torbi to nije smetalo. Čuvala je u sebi sve te divne parfeme zbog kojih je prekrasno mirisala, indeks nakon svakog uspješno položenog ispita, čokoladice i bombone (u slučaju da prijateljici brineti „padne“ šećer). Čuvala je i silne račune koje se trudila sakriti u dubinama gdje ih njena prijateljica nikad neće moći pronaći, ali isto tako je čuvala i blaga za koje bi se njena prijateljica začudila da ih ima. O, čuvala je ona sve osmijehe i suze svoje drage prijateljice brinete.

I tako, nakon što sam čula ovu priču i vidjela da imate potpuno istu torbu u ponudi, mislim da vam ni ne trebam posebno navoditi razloge zašto je želim. Ja sam brineta koja bi voljela imati svoju vlastitu plavu ljepoticu. Ljepoticu za kojom bi se sve glave okretale, ali isto tako i životnu suputnicu koja bi mi, sigurna sam, bila prijateljica dobra poput torbe iz priče, ako ne i bolja.'


Objavljeno: 15.12.2014. u 10:11

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p