HRVATSKA MODA

Zablistajte uz VAIN

Upoznajte novu capsule kolekciju hrvatskog modnog branda

Najnovija FIT4FLASH evening capsule kolekcija modnog branda VAIN predstavlja nam novu viziju ženstvenosti, elegancije i glamura, uz nezaobilazni dodir ekstravagancije kojom VAIN ističe karakter svakog komada odjeće.

Serija FIT4FLASH capsule kolekcija, u kojoj je do sada predstavljena sportska i dnevna vizija samouvjerene elegancije žene VAIN, logično se završava i najiščekivanijim večernjim izdanjem koje ćete odabrati za svaku priliku u kojoj želite zablistati.

Originalan izbor materijala i krojevi koji ističu elegantnu figuru prepoznati su kao modni imperativ marke VAIN. Kolekcijom prevladava vječna crna, podignuta srebrnim detaljima, kombinacijom sjajnih materijala i prozirnih dijelova koji efektno reflektiraju svjetlo.

Posebno su zanimljivi svemirski topići, koji idealno oblikuju gornji dio tijela, kombinirani sa izazovnom elegantnom širokom suknjom do koljena, izrađenom od kombinacije prozirnih i sjajnih traka finih materijala ili u kombinaciji sa originalnom crnom suknjicom izrađenom od bogatog veza traka u duhu rokokoa.

Za žene koji vole privući pažnju VAIN je izradio dugu crnu red carpet haljinu sa otvorima gornjeg dijela koji otkrivaju toliko da pobuđuju želju za još, kao i dugu crnu providnu haljinu sa kožnim detaljima koja je već privukla pažnju brojnih VAIN obožavateljica.

Uz vječnu crnu i srebrnu, ova capsule kolekcija unosi plemenitu zelenu kako bi razbili monotoniju hladnih mjeseci koji su pred nama. Besprijekorno izrađen zeleni asimetrični sako od organze savršeno je elegantan i funkcionalan jer će podići svaku kombinaciju, a ponuđen je u vrlo šik kombinaciji sa sjajnom širokom suknjom do koljena.

Autor fotografija i modnog koncepta FIT4FLASH capsule VAIN kolekcije je priznati modni fotograf Mladen Šarić. Hrvatske top modele iz zadarske agencije Colors Model Management - Tamaru Pernar i Helenu Babić šminkao je make-up artist Saša Joković, dok je kosu uređivala stilistica Milena Maršić iz salona Glamour. Cijela je kampanja nastala u produkciji Studija PLOHA.

 

Photo: Mladen Šarić

 

Objavljeno: 01.10.2013. u 20:30

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p