HRVATSKA MODA

Zaljubili smo se u kolekciju torbi koja donosi slavonsku tradiciju u novom ruhu!

Neodoljivi modni dodaci brenda MIKO

MIKO Fashion predstavio je prekrasnu novu kolekciju torbi za proljeće i ljeto ‘23! Nakon uspjeha šumsko zelene Oak kolekcije, MIKO ulazi u nježni svijet svijetlih tonova s novom Cream kolekcijom. Ova sezona donosi nježnost, svježinu i čistoću linija torbi u igri s krem tonovima i kariranim uzorcima i bojama.

Nova MIKO kolekcija sastoji se od Cream ruksaka i Cream cylinder torbe, a predstavili su i novi proizvod, preslatke MIKO Tote torbe na gumbiće i volane. Cream ruksak dolazi s nekoliko različitih marama koje se mogu mijenjati prema raspoloženju i stilu. Marame su pričvršćene na čičak te se mogu jednostavno mijenjati i sve 4 su uključene u cijenu proizvoda. Uz Cream backpack, dolazi jednobojna krem, karirano bež, karirano ljubičasta i karirano žuta marama, koje će dodati dozu šarma i individualnosti vašem ruksaku. Ruksak možete nositi na leđima, u ruci ili uz dodatni remen preko ramena.

Cream cylinder torba potpuno je novi oblik torbe u MIKO kolekciji, koji će zasigurno privlačiti pažnju. Ovaj proizvod dolazi s dodatkom kakav MIKO Fashion dosad nije imao - 3 mini platnene torbice/privjeska u bojama kao i marame na Cream backpacku, koje se mogu jednostavno mijenjati prema stilu i želji. Torba se može nositi u ruci, a uz nju dolazi i remen za nošenje preko ramena.

Torbe naravno krasi neizostavan privjesak i simbol branda- MIKO Šokica. ‘Tote’ torbe posebne su po svojim šarenim razigranim gumbima i nježnim volanima koji ih čine posebnim. Uz MIKO Cream kolekciju i ‘Tote’ torbe, svaki će dan biti avantura u svijetu mode. Slobodno se izražavajte, miješajte boje i uzorke te istaknite svoju jedinstvenost uz ove maštovite dizajne. Nove proizvode pronađite na www.mikofashion.hr!

Proizvodi MIKO branda spoj su tradicionalnog i suvremenog, a nastaju u srcu Slavonije, Vinkovcima. Motivima ovog kraja bogate povijesti brend daje novo ruho, a njihov je autor slobodni umjetnik Miljen Šimunić. Njegov ciklus radova koji kroz portrete Šokica i Šokaca pričaju priču o Slavoniji dvanaest je godina živio netaknut u "kutiji sjećanja", da bi 2019. godine ponovno oživio kroz radove brenda.

Pokretač ove vizije je žena s velikom strasti za modom i željom za stvaranjem iste, Mirela Šimunić, a u radu ju je podržala njezina kćer, akademska kiparica Matea Šimunić koja je, krenuvši očevim stopama, za realizaciju ovog projekta bila savršen spoj iskustva i kreativnosti. Vizualni identitet omogućila je diplomirana akademska slikarica i članica tima Diana Mataković zajedno sa svojim ocem, akademskim grafičarom, Dubravkom Matakovićem.

Foto: PR
Objavljeno: 29.05.2023. u 12:37

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p