GREEN

Zaljubili smo se u prekrasne vintage komade splitskog butika Mishka

Sjajni retro komadi odnedavno se mogu kupiti i online

Mishka Boutique, smješten u Ulici Domovinskog rata, nezaobilazna je postaja za shopping modno osviještenih Splićanki. Kako je vlasnica Sandra Zamberlin istaknula na službenoj stranici, ova vintage trgovina otvorena je u lipnju 2020. godine, iz velike ljubavi prema modi, vintage i neobičnim komadima, različitim stilovima i kvaliteti. U njihovoj se ponudi zaista mogu pronaći pravi "preloved" dragulji - od onih s potpisom luksuznih modnih kuća poput Guccija, Dolce & Gabanne ili Moschina do odličnih retro komada bez potpisa.

Sandra navodi kako je tijekom godina kroz Mishku prošlo tisuće posebnih komada, a svaki je od njih pomno odabran. Pri selekciji prednost daje kvalitetnim i prirodnim materijala, dobrim krojevima i dizajnerskim imenima, a popularnost Mishkinog Instagram profila potvrđuje kako su Sandrin trud prepoznali i kupci.

Upravo zahvaljujući Instagramu, neodoljive vintage haljine, sakoe i modne dodatke počele su naručivati djevojke iz cijele Hrvatske, među njima i brojne stilistice te influencerice. Cijela je priča podignuta na novi nivo prošlog mjeseca, kada je pokrenut Mishka webshop. Njihovi sjajni komadi nikada nisu dostupniji, a ako ste i sami u potrazi za kvalitetnim dizajnerskim "ulovom" po pristupačnoj cijeni, savjetujemo vam da svakako posjetite Mishkinu stranicu.

Foto: Mishka, Instagram
Objavljeno: 29.07.2023. u 20:54

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p