HRVATSKA MODA

ZANIMANJE: BITI MODNA NOVINARKA

Kako se nose žene "iza scene"

Novootvoreni prostor "Rings", u sklopu lounge bara PEOPLE'S ponovno se pokazao idealnim mjestom za predstavljanje DOVE FASHION.HR CRUISE događanja na kojemu će se okupiti domaća modna krema kako bi po prvi puta vidjela zamisli hrvatskih modnih kreativaca u kategoriji CRUISE.

Cocktail party, koji je tradicionalno okupio predstavnike medija, bio je odličan povod za pogled na stil mladih novinarki koje prate modu svojim pisanjem, ali i odijevanjem.  Budući da ovakva šarmantna događanja zahtijevaju i stanoviti dress code, bilo je logično očekivati mnoštvo zanimljivih odjevnih kombinacija kroz koje možete osjetiti čovjekov osjećaj za modu.

Novinarke koje su svojim dolaskom uljepšale ovo događanje svakako su Maja Milković (NOVA TV), Dora Juras (RTL), Helena Štahan (Gloria/Gloria Glam), Sanja Romić (GLOBUS), Barbara Ivezić (gloria.com.hr), Magdalena Balenović (tportal.hr) te Nevena Rendelli s HRT-a. 

Općenito gledajući stil djevojaka ( i žena!)može se zaključiti kako gaje klasičnu i poslovnu crtu odijevanja koju uspijevaju obogatiti čisto ženskim i koketnim detaljima poput zanimljivih cipela, torbi, ali i odjevnim komadima gdje najviše prednjači predstavnica Glorije Helena Štahan. Njen stil odijevanja budi zavist u mnogim kolegicama, budući da dotična vrlo dobro razumije smisao stila i mode generalno.

Elegantne, a opet svoje - misao je koja bi najbolje opisala način izražavanja modnih novinarki, poput Nevene Rendelli i Magdalene Balenović koje znaju što im stoji te su svjesne sezone u kojoj se nalazimo.

Kada bi barem bilo više ovakvih šarmantnih okupljanja, vjerojatno bismo mogli steći jači dojam o onima koji nam svakodnevno serviraju svoj pogled na dinamičan modni svijet. No, i ovako je dovoljno za pogled koji nikada nije bio ljepši.

Novinarke koje su prisustvovale DOVE FASHION.HR CRUISE koktelu pogledajte u galeriji!

 

M.B.

 

Objavljeno: 24.06.2010. u 15:36

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p