HRVATSKA MODA

Zavirili smo u divan showroom dizajnerice nakita i influencerice Lidije Lešić

Brend nakita My Choice u sjajnom novom interijeru
Na adresi Horvaćanska 30A prije nekoliko tjedana otvoren je novi showroom za jedan od omiljenih brendova nakita domaćeg dizajna, My Choice. Iza njega stoji poznati model i influencerica Lidija Lešić koja je u kratko vrijeme osvojila simpatije javnosti svojim istančanim modnim stilom, a u posljednjih nekoliko mjeseci s osebujnim nakitom i torbicama.

Inspirirana ljepotama Hrvatske, prvenstveno Slavonijom otkud vuče i korijene, Lidija Lešić odlučila je svoju ljubav pretočiti u modne dodatke te pokrenuti brend modnih dodataka My Choice. Lidija je mnogima dobro poznato lice koja je svoju karijeru modela nadogradila karijerom influencerice, a sada i dizajnerice. Ako zavirite na njen Instagram profil, osvojit će vas svojim svakodnevnim modnim kombinacijama, uvijek pomno promišljenim fotografijama koje su nerijetko snimljene na niz svjetskih i egzotičnih lokacija, a u posljednje vrijeme detaljima koje je nemoguće ne zamijetiti. Koncentričnog oblika s nezaobilaznim heklanim detaljima, naušnice su koje su postale poput Lidijinog zaštitnog znaka, a u kratko vrijeme dospjele su na wish listu mnogih stylish djevojaka.


Načinjene od prirodnog drva i pamuka u raznim bojama te ručno izrađene, naušnice su čija je glavna inspiracija upravo Slavonija, a osim njih, u kolekciji prigodnog imena Slavonika, moguće je pronaći i heklane šešire širokog oboda te ručne torbice s drvenim ručkama, a nezaobilazan je i raznoliki nakit poput prstenja zanimljivog oblika i boja. Kolekcija je gotovo skulpturalna, a jedinstveni uzorak heklanog pamuka ne dopušta oku promatrača da vidi dalje od njega, posebice onim komadima u vibrantnim bojama. Kako je brend osnovala tek prošle godine u svibnju te u svega nekoliko mjeseci postala prepoznatljiva upravo radi kolekcije Slavonika, logičan korak bio je otvoriti mjesto na kojem će svi obožavatelji brenda i oni koji će to tek postati, moći vidjeti sve novitete, isprobati i naposljetku kupiti.


Tako je nastao showroom čiji se interijer u potpunosti uklopio sa samim sadržajem. Naizgled inspiriran industrijskim stilom, prostorom dominiraju elementi od prirodnog drva koji odlično podiže hladnu betonsku strukturu. Interijerom vlada hladna paleta boja poput sive, plave i bijele, ali akcentni detalji poput biljaka i tepiha vibrantnog životinjskog uzorka sjajno su zaokružili cjelinu. Istovremeno funkcionirajući kao Lidijin ured te showroom, ovaj maleni, ali prostrani prostor odlično je uklopio sve elemente njene kolekcije i upravo nju najviše doveo do izražaja. Dizajn interijera u cijelosti je zamisao njen i njenog supruga Kazimira, i kako su nam otkrili, presretni su krajnjim rezultatom. I moramo se složiti jer su uspjeli postići toplu i ugodnu atmosferu, moderan dizajn i mjesto u koje ćemo rado navraćati. 


Foto: Zvonimir Ferina
Objavljeno: 05.01.2019. u 11:55

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p