HRVATSKA MODA

Zavirite iza kulisa snimanja editorijala brenda A'marie

Ekskluzivne fotografije nove kolekcije

amarie 
Donosimo vam ekskluzivne fotografije iza kulisa snimanja editorijala novih ljetnih kreacija dizajnerice Anamarije Brkić. Neutralne boje, oversize i voluminoznost dobivaju ulogu u prozračnim, lepršavim modelima, a glavnu ulogu u editorijalu imale su Jelena Veljača i Nataša Janjić.

Krojevi na jedno rame, volani i duboki prorezi, samo su neki od elemenata zbog kojih su A'marie haljine, tunike, suknje i kombinezoni idealni za nadolazeće ljetne dane. Boju pijeska, vanilije, breskve, klasičnu bijelu i crnu ukrašavaju mala stakalca, kamenčići, kristalne suzice, vezice te raznobojne ljuskice koje unose igru svijetla u kreacije te svemu daju prepoznatljivu, nježnu notu.
 
amarie 
amarie 
amarie 
Dugi ljetni dani i svečane prigode na A'marie način nesputani su i ugodni. Dizajnerica i ovaj put prednost daje najkvalitetnijim materijalima - pamuku, lanu, svili, mikromodalu i tencelu. Raskošne svilene haljine uljepšat će vas u svakoj posebnoj prilici dok dnevne kreacije dopuštaju da ostvarite lookove u kojima možete funkcionirati od jutra do večeri. Pogledajte predivne i razigrane fotografije nastale na snimanju editorijala.
 
amarie
 
amarie 
amarie 
amarie 
amarie 
amarie 
amarie 
amarie 
amarie 
Za fotografije editorijala bile su zadužene Ines Novković i Maja Kljaić, za šminku Simona Antonović, a frizure je napravio Ivica Palinić (Dermacare).
Objavljeno: 18.06.2016. u 09:28

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p