HRVATSKA MODA

Zavirite u nove kolekcije naših dizajnera

Ekskluzivno donosimo najavni lookbook Perwoll FASHION.HR dizajnera
 
Sutra nam počinje nova i dosad najjača sezona Perwoll FASHION.HR-a, a mi vam danas donosimo mali preview kolekcija naših dizajnera koje će prikazati na pisti. Što su nam pripremili vodeći hrvatski dizajneri za ovu i nadolazeću sezonu, kakve trendove predlažu modno osviještenim Hrvaticama i tko su nove snage koje će osvojiti modne kritičare?

Aleksandra Dojčinović razveselit će sve ljubiteljice romantičnih kombinacija svojom novom kolekcijom koja kao i uvijek odiše nevjerojatnom elegancijom, Ivica Skoko uzburkat će modnu kritiku svojim fantastičnim haljinama od bogate čipke i šljokica, a modni dvojac eNVy room još će nas jednom očarati ženstvenim krojevima kojima je teško odoljeti.

Martina Felja svoju jesensku trendsetericu zamišlja u šljokicama i uskim haljinama, a Vesna Sposa u koktel haljinama ukrašenim bogatom čipkom… Morana Krklec, Marija Kulušić, Marina design, brand Coded Edge i Ana Jagić razveselit će svojim originalnim krojevima i ležernim komadima sve žene koje žele izgledati drugačije i nevjerojatno cool, a modni dvojac ELFS i splitski brand OBEKEI pripremili su nam trendi komade u koje će se zaljubiti sve fashionistice.

Robert Sever nam priprema još jednu u nizu modnu čaroliju koju jedva čekamo vidjeti na pisti Perwoll FASHION.HR-a, a eklektičan Zoran Aragović ove nas je sezone odlučio šokirati kolekcijom u kojoj je koristio samo crnu, bijelu i sivu boju. Krie design i Ana Bogdan svoju idealnu ženu ove jeseni zamišljaju u boji vina i puderastim tonovima, a svi komadi su upotpunjeni ‘statement’ detaljima koji dolaze u obliku krzna i kože!
KREATIVNO VODSTVO I STYLING: Ana Bacinger

KOSA: Hair Saloon Infinity by Kevin Murphy

ŠMINKA: Ivana Bilandžija Billy

MODELI: Valentina Kuzmić i Dorotea Valentić (Talia model)
Objavljeno: 13.10.2014. u 13:12

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p