HRVATSKA MODA

Zavirite u svijet predivnih vjenčanica Vesne Spose

Kampanja snimljena na ulicama Milana

Vesna Sposa

Nakon Pariza, Budimpešte, Venecije na red je došao i svjetski grad mode ! Poznata dizajnerica Vesna Pretković snimila je modnu kampanju jesen/zimu 2016 s atraktivnim i ženstvenim kreacijama po kojima je poznata domaćoj sceni. 

"Inspirirana zadivljujućim bojama iz prirode rodila se i ideja za moju sljedeću kolekciju INDIAN SUMMER (produženo ljeto) koju ću predstaviti na nadolazećem Fashion.hr-u. Kolekcija doslovno dočarava živopisne boje koje se mogu vidjeti u bistrim jesenskim ili zimskim danima", ističe dizajnerica.
 
Vesna Sposa
Kolekcijom prevladava bordo boja i tamno plava koja asocira na najljepše jesensko plavetnilo. Materijali koji dominiraju su kvalitetna talijanska svila, čipka, saten i organdij. Kombinirajući sofisticiranost, prirodnu ljepotu i kozmopolitanski stav Vesna SPOSA je uspjela stvoriti modnu bajku za modernu i trendi ženu,a koju su u editorijalu utjelovile poznate manekenke Nikolina Miletić, Ivana Mišura, Esther Berišić i Korina Pretković.
 
Vesna Sposa
Dašak svjetskog glamura postignut je i lokacijama na kojima je editorijal snimljen. Nakon Pariza, Budimpešte, Venecije na red je došao i svjetski grad mode - Milano (Galerija Vittorio Emanuele II , Gotička katedrala Duomo, Sirmione dvorac). Također, dio kampanje snimljen je i u našoj predivnoj Rijeci (Guvernerova palača).
 
Vesna Sposa
Ovom predivnom kolekcijom Vesna SPOSA, najtraženija kreatorica vjenčane mode, omogućila nam je da i u jesenskim danima, kao i ljeti uživamo u raskošnim bojama i neodoljivnim kreacijama.
  Vesna Sposa Vesna Sposa Vesna Sposa   Vesna Sposa 
Vesna Sposa Vesna Sposa 
FOTO: Robin Pretković
 
U galeriji provjerite kako je bilo na snimanju kampanje:
Objavljeno: 07.10.2015. u 13:08

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p