HRVATSKA MODA

ZAVRŠIO PRVI FASHION WEEK RAB

Kolekcije od proljeća do jeseni

Sinoć je završio prvi ljetni izlet Fashion Week-a Zagreb, poznatiji kao Fashion Week Rab. Na rapskim Bobotinim stepenicama predstavilo se osam dizajnera dizajnera. Tako smo imali prilike vidjeti kolekcije Artiđane, Ines Zrnc Gregorine, Tomislava Bahorića, Marte Buzolić, Lucije Myšičkove, Tonija Rica, Marine Šičić Oštrović i Marine Prevolšek.

Artiđana se predstavila sa nosivom kolekcijom laganih ljetnih materijala crno- bijele i crveno- bijele boje. 

Ines Zrnc Gregorina jedina je prikazala kolekciju za jesen-zimu koju je prije mjesec dana pokazala na Fashion Week-u Zagreb. Ines je pokazala tretirani traper kao temeljni materijal te ga je upotrijebila u svim bojama, oblicima i varijacijama. Tomislav Bahorić je predstavio sa muškom mini kolekcijom dok je Marta Buzolić pokazala kolekciju haljina koji se modificiraju u kupaće kostime 

Dizajnerica Lucija Myšičkova nastavila iscrtavati svoje materijale, Toniju Ricovu su muški modeli poslužili kao vjerna reinterpretacija Davora Gopca, a Marina Sičić Oštrović odlučila se parodirati jednu od najpopularnijih ženskih serija današnjice Seks i Grad.

Kolekcija Maion by Marina Prevolšek koju smo također imali prilike vidjeti na FWZ-u je predstavljena u nešto proširenom izdanju s ljetnim modelima.

 

 

Objavljeno: 11.07.2010. u 18:57

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p