HRVATSKA MODA

Zbog ELFSa se želimo vratiti u školske klupe

ELFS Back to school 2015
ELFS back to school 2015 
Kad se u svojim uspomenama vratimo u školsku klupu, zasigurno se nećemo sjetiti stylish dodataka za školu. Monotone bilježnice, olovke i pernice činile su đačku svakodnevicu. Zašto tada nije bilo ELFS back to school komada?

Poznati modni dvojac ELFS uoči početka još jedne školske i fakultetske godine predstavlja novu kolekciju za svoju podliniju ELFS back to school. Kolekcija je puna noviteta u vidu asortimana i uzoraka, te tako odsada možete pisati, brisati i šiljiti originalnim ELFS grafitnim i kemijskim olovkama, gumicama i šiljilima koje možete spremiti u kul pernice.

ELFS back to school 2015
Osim pisaćeg pribora, tu su još i navlake za prijenosna računala s prepoznatljivim hit printevima koje možete pronaći i na podlogama za miš, kolegij blokovima, bilježnicama i fasciklima. A sve svoje ELFS školske dodatke možete staviti u vesele i razigrane ruksake.

ELFS back to school 2015
Možda već neko vrijeme ne grijemo školske klupe i ne učimo za brojne ispite, no i svoju radnu svakodnevicu možemo osvježiti pokojim šarenim ELFS dodatkom. Garantirano će vam izmamiti osmijeh na dosadnom sastanku!

ELFS back to school 2015
ELFS back to school 2015 asortiman možete naći u ELFS trgovinama u Zagrebu (ulica Milana Amruša 4), Splitu (ulica bana Josipa Jelačića 6), ELFS Facebook web shopu te u svim prodavaonicama Narodnih novina d.d. i web shopu Narodnih novina d.d.

ELFS back to school 2015
 
ELFS back to school 2015
Foto: PR
Objavljeno: 03.09.2015. u 09:45
Tagovi: Elfs

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p