HRVATSKA MODA

Želite na maturu u dizajnerskoj haljini?

Darujemo haljine s potpisom Aleksandre Dojčinović, Martine Felje, Ivana Alduka i eNVy Room-a

S obzirom da su pripreme za maturalne večeri u punom jeku, sasvim nam je jasno da je naše mlađe čitateljice zahvatila tipična ženska „što odjenuti" panika. Ukoliko se još niste odlučili za maturalnu haljinu vaših snova, u pomoć vam pristižu jake snage hrvatskog dizajna; Aleksandra Dojčinović, eNVy Room, Martina Felja i Ivan Alduk, koji su odlučili pokloniti jednu haljinu iz svojih kolekcija.

 

Aleksandra Dojčinović

Najtraženije žensko ime modne scene nije potrebno previše predstavljati. Aleksandra je u posljednje dvije godine doživjela pravi dizajnerski procvat  a njezine haljine redovito viđamo na poznatim Hrvaticama koje se jednostavno ne mogu zasititi njezina dizajna. Ukoliko želite eleganciju s dozom francuskog chic-a, Lei Lou by Aleksandra Dojčinović je mjesto koje ne smijete zaobići. (Lei Lou by Aleksandra Dojčinović, Ilica 68, 2.kat, 10 000 Zagreb, Croatia).

                                  

Aleksandra je odlučila darovati jednu od najtraženijih kreacija iz njezine proljetne kolekcije, asimetričnu koktel haljinu električno plave boje model „Petra",  koja za ures ima volane na porubu. Konfekcijski broj haljine je 38.

 

eNVy Room

Ime eNVy Room već je godinama sinonim za ženstvene modele koji zavode romantičnim krojevima i u svakoj ženi bude pravu princezu. Dečki su u 2012. dobrano zasukali rukave te su pokrenuli i vlastiti web shop u kojem se mogu pronaći majice, suknje, kragnice i torbice. (eNVy room showroom, Gračec 1, Zagreb - Obavezna rezervacija termina.)

                                      

eNVy Room daruje jednu sretnu čitateljicu s best seller haljinom u boji pudera. Konfekcijski broj haljine je 38.

 

ALDUK

S obzirom da je posljednje dvije sezone bio zauzet s kreiranjem hvaljenih kolekcija za AMDS Jeans, s nestrpljenjem smo očekivali novu autorsku kolekciju Ivana Alduka. Što je obećao to je i ispunio te je na internacionalnom tjednu mode u Ljubljani predstavio capsule kolekciju haljina koja će odgovarati damama koje se ne boje izraziti vlastiti seksepil.  (Za sve informacije o kolekcijama, suradnje ili narudžbe, obratiti se na adresu aldukivan@gmail.com)

                                 

Alduk daruje jednu sretnu čitateljicu s asimetričnom mini haljinom iz njegove capsule 2012. kolekcije..Haljina je konfekcijski broj 38.

Felja

Seksi  asimetričnu kreaciju pripremila je i Martina Felja koja je ove godine odjenula i članicu najpoznatije reality familije Kim Kardashian. Ove je godine Felja otvorila i svoj showroom, a kao kumu je odabrala poznatu voditeljicu Nikolinu Pišek koja u svom ormaru već posjeduje nekoliko Felja kreacija. (Martina Felja Showroom, Preradovićeva 9, 10000 Zagreb).

                                   

Martina Felja daruje jednu sretnu čitateljicu s asimetričnom mini haljinom boje kestena, koja dolazi iz njezine posljednje jesenske kolekcije koju je u ožujku prikazala na DOVE Fashion.hr-u. Konfekcijski broj haljine je 38.

 

Željenu haljinu možete osvojiti ukoliko na naš mail: redakcija@fashion.hr pošaljete priču koja opisuje vašu idealnu maturalnu večer. Pustite mašti na volju, budite kreativni, napišite nam nešto lijepo i možda na maturu odete u haljini hrvatskog dizajnera.

Nagradna igra traje do ponedjeljka 21.5. kada ćemo objaviti imena sretnih dobitnica.

 

Dobitnice prošlotjedne nagradne igre su:

Martina Gubčević

Nikolina Sabljarić

Ida Bogeljić

Objavljeno: 14.05.2012. u 15:02

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p