HRVATSKA MODA

Želite personalizirano odijelo?

Pogledajte što vam predlaže dizajnerica Anja Stehlik

Muškarci su na domaćoj modnoj sceni često u drugome planu. Najčešće ostavljeni u bespućima odijela i kravata, teško će se odlučiti za ipak nešto drugačiji odjevni komad preko kojeg bi prezentirali vlastitu kreativnost. Kako bi doskočila nedostatku ponude muškom dijelu tržišta, dizajnerica Anja Stehlik, uz asistenciju Dragana Blažića, kreće u izradu personaliziranih odijela kojima nastoji potaknuti maštu poslovnih muškaraca kojima su tradicionalna odijela dosadila.

Izvana klasično, iznutra posebno - rečenica je koja najbolje opisuje ovaj zanimljiv projekt Tsunami Power Suits o kojem nam je sama dizajnerica izjavila: „Odijela su specifična po tome što se unutar svakog, umjesto podstave, nalazi elastična likra koja je ilustrirana po željama klijenata. Vanjski izgled ističe se dizajnom džepova i revera, te custom made skupocjenim karbonskom dugmadi. Cilj je omogućiti muškarcima da sami kreiraju svoje osobno odijelo koje će izvana izgledati klasično, a unutra dizajnirano po osobnom ukusu.

Nudimo 5 modela- od klasičnog do sportskog ovisno o tipu muškarca koji ga nosi. Odijela se kao i karbonska dugmad proizvode u Hrvatskoj. Odijela se mogu naručiti na web site-u www.surf.hr, u Puli u showroom-u te uskoro i u Zagrebu."

M.B.

Objavljeno: 10.01.2011. u 19:48

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p