HRVATSKA MODA

Ženstvena jesen uz kreacije Aleksandre Dojčinović

Modni brand Lei Lou ima novu kampanju
 
Ženstvena kolekcija za aktualnu jesen i zimu s kojom se Aleksandra Dojčinović predstavila na nedavnom Perwoll Fashion.hr-u zaživjela je ovih dana u kampanji koja je izvrsna uvertira u sve što će se oko Lei Lou branda zbivati narednih mjeseci.

Naime, kolekcija koja se već može naći u Lei Lou trgovinama u Zagrebu i Splitu, biti će predstavljena još jednom na pisti, ovaj put u Londonu početkom iduće godine, što je još jedan veliki uspjeh hrvatskoj dizajnerici, čiji se modeli trenutno prodaju u čak dvanaest zemalja svijeta.

Aleksandra i u novoj kolekciji nastavlja slaviti žensku ljepotu, no ovaj put to radi romantičnije i glamuroznije no ikad, s puno čipke, a za dašak vintagea pobrinula se detaljima poput kragni, plisea, gumba, zvonolikih rukava ili remenja s mašnama, sve u nježnim, pastelnim, puderastim ili nijansama u boji kože. Osobitu je pažnju i ovaj put pridala modnim detaljima, torbama koje su dobile i svoju mini varijantu i remenju, a novitet su kožne narukvice koje savršeno nadopunjuju aktualnu kolekciju.  
 

 
 
 
 
  
H.B.
 
photos: Maja Kljajić
 
make up: Žana Kožul 

hair: KATICA Topčić za Kevin Murphy

model: Dijana Radan / Talia Models

Objavljeno: 03.11.2014. u 11:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p