HRVATSKA MODA

Ženstveni modni komadi idealni za sve zimske stylinge

Robert Sever pripremio je nove vizuale koji prate sjajnu jesensko-zimsku priču!

Nakon kolekcija "Vasilisa" i "Vasilisa Severova" te komercijalnog uspjeha obje Robert Sever pripremio je nove vizuale koji prate treću etapu sjajne jesensko-zimske priče!

Vizuali za kolekciju "Vasilisa Severova" su najspontanije što smo u djelovanju branda do sada napravili. Cijela ideja je nastala upravo kao reakcija na filtrirane, ispeglane i preuređene fotografije koje su svakodnevica na društvenim mrežama, i povratak jednostavnom i spontanom izričaju. Fotografije su snimljene jednokratnim analognim fotoaparatom, a iza objektiva stale su muze branda Iva Marušić i Ana Stanković - fotografirajući jedna drugu. Upravo takav osobni pristup savršeno povezuje sve segmente djelovanja branda.”Zbog interesa klijentica i odličnog komercijalnog uspjeha, kolekciju su nadopunili s novim verzijama odjeće koje su bile prikazane na pisti. Tako vunene oversized veste koje su ručno pletene i izvezene, lepršave boho suknje i haljine, boho ogrtači i kaputi , kao i selekcija pletenih kapa te tople uške/ krune možete pronaći u novim materijalima i bojama. Nova selekcija odjeće je profinjena, ženstvena, ležerna i chic stvorena je za zimske stylinge –od svakodnevne odjeće za posao pa do odjeće za izlaske i posebne prigode."Izradili smo ovu kolekciju koja ženama - osim naše prepoznatljive estetike pruža i tako bitan element udobnosti i ugode, ali i mogućnost da izgledaju profinjeno i chic tijekom cijelog dana. Odjeća koju stvaramo pogodna je kombiniranja, tako da je njena uloga prije svega praktična, posebno u situacijama kada želimo i dalje zadržati ležernost a pritom svoj dnevni i večernji look oplemeniti nečim novim. U ovoj kolekciji koristili smo široku paletu materijala, od nježne čipke, vune, viskoze i pamuka, pa sve do mekanog baršuna i umjetnog krzna. Lepršave brušene viskoze koristimo s detaljima našivene čipke u raskošne kreacije. Od modnih dodataka predstavljamo novu seriju kruna, koje su posebni imperativ u ovo doba proslava."- kaže Robert Sever

U ulozi zaštitnih lica nalaze se muze Robert Sever branda Iva Marušić kao i Ana Stanković , iz Talia models, a sve kreacije dostupne su u Robert Sever Showroomu Vlaška 78.

Foto: Iva Marušić i Ana Stanković
Styling i grafički prijelom: Sever Velicki Studio
Objavljeno: 02.12.2019. u 10:03
Tagovi: moda, hrvatska moda

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p