HRVATSKA MODA

Zgodna Vanja Halilović u kreacijama kuće eNVy Room

Pogledajte video kampanju za sezonu proljeće/ljeto 2012.

Nakon fotografija za kolekciju proljeće/ljeto 2012., poznati dizajnerski brend eNVy room predstavlja svoju prvu video kampanju u kojoj glavnu ulogu igra Vanja Halilović. Lijepa Vanja je u ulozi glamurozne dive ispred kamere Filipa Tota, perspektivnog studenta filmskog snimanja na Akademiji dramskih umjetnosti, oživjela razigrani i ženstveni svijet eNVy rooma.Hvaljena kolekcija prikazana u listopadu 2011. na Dove Fashion.hr-u odiše retro prizvukom. Glam diva 40-tih godina s pin up seksipilom 50-tih, uz pročišćene linije 90-tih obojane neonskim bojama rave partya, osnovne su karakteristike kolekcije. Zbog toga ne čudi što su jarke boje, poput crvene, žute i ljubičaste, lajtmotiv prve eNVy room video kampanje.

„Veliki smo fanovi modnog bloga Guerilla girl Ljupke Tanevske čije divne fotografije potpisuje upravo Filip Tot. Kad smo saznali da se zapravo bavi filmom, a da su odlične fotografije samo hobi, suradnja na snimanju video kampanje bile je neupitna. Već duže vrijeme nas privlači novi vid prezentacije naših kolekcija. Video je jedan od medija koji omogućava mnogo više nego bilo koji drugi medij. Video daje živost, odjeća je mnogo opipljivija zbog pokreta, a i mnogo jasnije dočarava viziju kolekcije. Mislimo da su Filip i Vanja odradili odličan posao", naglasili su dizajneri Nikica Ivančević i Vjeko Franetović.


Kolekcijom dominiraju jarke boje zbog čega je Filip Tot za snimanje odabrao galeriju Jogurt u AKC Medici. Na taj način je istaknuta živost pojedinih boja koje su ovosezonska vizija poznatog dizajnerskog dua.

                                   


Lijepa Vanja izvrsno se snašla u novoj ulozi glamurozne dive kojoj eNVy room kreacije stoje besprijekorno. Neobičan make up s istaknutim zelenim obrvama potpisuje Pamela Elekeš , a za glam frizuru zaslužan je frizerski salon Teuta.

 „Bilo je jako zanimljivo, jer smo u jednom danu odradili fotografiranje i video tako da sam se presvlačila mnogo puta i snimala cijeli dan do kasno na večer. Nadam se da sam se dobro snašla, jer zapravo ni nisam imala neku konkretnu ulogu. Kadrovi su prekrasni, pozadina specifična, a glazba divna i čarobna. Ekipa se trudila ugrijati me jer je bilo jako hladno. Nadam se da sam opravdala dano mi povjerenje i  uspjela utjeloviti eNVy room ženu", komentirala je Vanja Halilović.

                 

Objavljeno: 17.05.2012. u 16:30

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p