HRVATSKA MODA

Zigman priredio show u Rijeci

Modna predstava pod zvijezdama

Modna predstava SB FASH!ON SUBARU BY ZIGMAN sinoć je oduševila brojne posjetitelje  koji su uživali u spektaklu koji su za njih priredili poznati modni dizajner Juraj Zigman i koreografkinja Ivona Brnelić. 

Na Riječkim ljetnim noćima HNK Ivana pl. Zajca iz Rijeke, otvoreno nebo tik do mora bilo je kulisa na kojoj su se počele izmjenjivati vrhunske video projekcije snimane tjednima ranije upravo za ovu predstavu, u režiji Ivone Brnelić i snimatelja Sanjina Stanića.  Moda je pratila teme poput burlesque, cirkusa, snova i svijeta emocija jednog klauna kojem se kroz snove otvara nedoživljani svijet osjećaja.

"Dugo sam godina priželjkivala ovakav događaj koji ja potpisujem. Nakon dugogodišnjeg iskustva plesne karijere u inozemstvu, ovo mi je bila izvrsna prilika da ispunim neke svoje snove i talente. Ova modna predstava ispunila me srećom i zadovoljstvom. Presretna sam da imam tako talentiran tim plesača i koreografa s kojima sam zajedničkim snagama upsjela ostvairi svoj san. Neizmjerno mi je zadovoljstvo da u Hrvatskoj postoji jedan tako izniman kreator s kojim u suradnji mogu ostvariti zajedničke vizije i predstaviti ih publici koja je željna ovakvih događanja!" - izjavila je koreografkinja Ivona Brnelić.

U predstavi su uživali glumac Edvin Liverić, bivša manekenka Kristina Bradač, Viktor Drago i brojni drugi.

U galeriji pogledajte show Jurja Zigmana.

 

Photo: Pr

 

Objavljeno: 07.07.2013. u 18:05
Tagovi: Juraj Zigman

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p