HRVATSKA MODA

Zigmanova dječja dizajnerska kolekcija za BAMBI, stigla u dućane!

Neodoljivi komadi za najmlađe trendseterice

Željno iščekivana dječja pret-a-porter kolekcija Bambi by Zigman, od ovog tjedna je u prodavaonicama. Na Dove Fashion.Hr-u, održanom u ožujku, premijerno je predstavljena Bambijeva kolekcija za jesen-zimu 2011./12. koja je doživjela prave ovacije. Dječja dizajnerska linija za Bambi plod je suradnje svestranog riječkog dizajnera i domaće tvornice obuće i odjeće za djecu koja je nastala u sklopu projekta Fashion.hr Industrija.

Atraktivna dječja linija obilježena je print motivima i snažnim koloritom, a u stvaranje je utkana nevjerojatna količina energije mladog i iznimno talentiranog Zigmana i Bambi branda te kao takva nudi odlične odjevne komade po super cijenama.

''Bambi je ono što su željele sve moje dugogodišnje mušterije. Pa svaka mama želi dijete u Zigmanu! Eto, napokon sam krenuo i tim smjerom i iznimno sam sretan što će se u dućanima Bambi naći ta posebno dizajnirana linija dječje odjeće koja je rađena kako bi postala hit među klincima.'' - izjavio je dizajner Juraj Zigman.

 

Dječji brand Bambi u sklopu nagrađivanog projekta Fashion.hr Industrija predstavio je i svoju promotoricu za dizajnerske kolekcije Bambi by Zigman i Ana Maria Ricov for Bambi. Za promotoricu je odabrana simpatična Antonia Dora Pleško, zvijezda Supertalent showa, a fotografije je snimio poznati modni fotograf Šime Eškinja.

Vesela Zigmanova pret-a porter kolekcija od 22.8. nalazi se u prodaji u Bambi prodavaonicama, a sredinom rujna na policama će se naći i dizajnerska linija dječje obuće Ana Maria Ricov for Bambi. Odjeća će biti od broja 4 pa do broja 12 , a obuća od broja 31 do broja 38.

Dizajnersku kolekciju Bambi by Zigman potražite u Bambi prodavaonicama u Zagrebu (West Gate), Varaždinu, Osijeku  (Portanova), Vinkovcima, Splitu, Šibeniku i Dubrovniku ili uskoro preko Bambi web shopa.

photo: Šime Eškinja

model: Antonia Dora Pleško

 

Objavljeno: 25.08.2011. u 16:33

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p