HRVATSKA MODA

Zigmanove party haljine po pristupačnim cijenama

Dizajner predstavio mini kolekciju

Atraktivnom mini kolekcijom modni dizajner Juraj Zigman najavljuje uzbudljivu zimu. Zanimljiva kolekcija svojevrsni je nastavak priče s posljednjeg Cro A Portera, a predstavlja mini kolekciju haljina sa zanimljivim printevima, suknji i toplih majica s kapuljačama koje obiluju njegovim prepoznatljivim grafizmom, a koje će vas istaknuti u mnoštvu i zimskom sivilu.

"Kolekcija je zaista dostupna svima i želja nam je bila razbuditi sive i tmurne zimske dane. Noseći ove modele zračit ćete vedrinom, mistikom, ali i poslati poruku punu pozitivne energije!" izjavio je dizajner Juraj Zigman.

Zanimljivi, prepoznatljivi Zigmanovi printevi uvijek šalju određenu poruku, predstavljaju svijet viđen očima ovog iznimnog dizajnera koji uvijek iznova šokira i prkosi klasici. Noseći njegove kreacije žena šalje poruku o čvrstom stavu, osviještenosti, ali i čuva dio vlastite intime skrivene iza kolorističnih printeva. Kolekcija je izrađena od toplih pamuka, jerseja, felpi, pliša te printanih materijala.

Modeli mini kolekcije dostupni su svima po vrlo prihvatljivim cijenama koje se kreću u rasponu od 700 do 1000 kuna, a dostupni su na dizajnerovom web shopu.

 

A.B.

photos: Doris Fatur

 

Objavljeno: 09.12.2013. u 11:25

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p