HRVATSKA MODA

Zimska kolekcija omiljenog brenda koju ćete poželjeti odmah!

LINK nova kolekcija spremna je za prodaju i na inozemnom tržištu!

Povodom završetka izrade kolekcije jesen/zima 20/21 čiji je lajtmotiv prepoznatljiva, crna gužvana eko-koža, brand LINK lansirao je kampanju i look book koji prati novu kolekciju!

''Nova kolekcija je bazirana na crnoj gužvanoj eko-koži koja na neki način predstavlja sam početak branda LINK. Velika želja mi je bila vratiti izgled gužvane kože u kolekciju; ta tkanina mi je oduvijek bila upisana u DNK, osjetila sam da je vrijeme za come back.'' – ističe dizajnerica Ogi Antunac te otkriva: ''Kao novost, javlja se i odabir sjajnih tkanina koje se pojavljuju u petrolej, srebrnoj i srebrno-zlatnoj boji, a kao lajtmotiv pojavljuje se i glitter u printu kao segment, tako da je LINK ove sezone malo više zabljesnuo. Ako je suditi po tkaninama, čekaju nas sjajnija vremena.''

Kao i svake sezone do sada, LINK je razvio svoje printeve, tako da su i ovaj put dobili uvijek nove, a autorske tkanine, po čemu su već postali prepoznatljivi i klijentima, a nova kolekcija je spremna za prodaju na inozemnom tržištu; prva stanica je Pariz, potom Düsseldorf te standardno Amerika i London u veljači.''Najdraži dio kolekcije su naravno jakne, koje su moja posebna strast, time se posebno može igrati u zimskoj sezoni. Tako da si uvijek po zimi dajem više oduška u jaknama, kojima se svake sezone i naši kupci vesele.'' – naglašava Ogi.

Photo: Maja Kljajić
Model: Ingrid Nikolić/Relatum
Styling: Iva Gradišer
Kosa: Katica Topčić / Fabula de Forma
Make up: Mirta Pejić
Objavljeno: 14.01.2020. u 10:11

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p