HRVATSKA MODA

Zimska kolekcija splitskog branda

Chicks on Chic vam predstavljaju svoju novu kampanju
Chicks on Chic
  
Dizajnerice Emina Štrkljević i Margita Videtić svojom novom kolekcijom ponudile su svojim klijenticama total look. Kolekciju su premijerno predstavile na Christmas Showroom-u u Designer Store Krug u Splitu na sveopće oduševljenje svojih vjernih klijentica.

Kolekcija se sastoji od predimenzioniranih kaputa, kardigana, kombinezona, pulovera, suknji, haljina te modnih dodataka, torbi i šalova. Dizajnerica Emina Štrkljević i ovaj put za svoje odjevne predmete odabire prirodne materijale te fine mješavine pamuka, vune i pesa dok se Margita se za svoju liniju ruksaka i torbi odlučuje za čvrste nepropusne materijale koje kombinira s najfinijom ovčjom napom.

U kolekciji Lotus svijetli, topli tonovi su u savršenoj ravnoteži s crnom i antracit sivom. Kolekcijom dominiraju ravne linije i geometrijski elementi. Glavna inspiracija dizajnerica bila je postići harmoniju između suprostavljenih elemenata, tamnih i svijetlih tonova, krutih i mekanih materijala te spojiti nježno i čvrsto. Inspiracija kolekcije je biljka lotus koja je simbol unutarnje čistoće, simbol onoga koji je u samom sebi harmonizirao suprotnosti. U svom biću lotus ujedinjuje snagu svijetla i tame, vatre i vode.

Čvrste voluminozne suknje od kepera dizajnerica kombinira s mekanim puloverima čime postiže opušten, casual, ali istovremeno elegantan look. Dugi kardigani konstrukcijski ostavljaju dojam kaputa što ih čini izuzetnim odjevnim komadom i za prijelazna razdoblja. Suit kombinezoni ostavljaju dojam ležernog odijela te su izvrsni za večernje i poslovne prilike. Haljine ispod koljena, izrađene sa što manje šavova, blago prate liniju tijela i pružaju ženi maksimalnu udobnost. Kolekcija Lotus ne poznaje dobne granice i univerzalna je za sve generacije. Namijenjena je ženama koje se prvenstveno žele osijećati ugodno i slobodno te zračiti samopouzdanjem i elegancijom.

Chicks on Chic
 
Chicks on Chic 
Chicks on Chic 
Chicks on Chic 
Chicks on Chic 
Chicks on Chic
 
Chicks on Chic 
Chicks on Chic 
Fotografije potpisuje mladi modni fotograf Ivan Gudić, zaštitno lice kampanje je Doris Ivančić (Talia Models Agency), make up potpisuje Matija Marin (Make Up Matija Marina), a za cjelokupan styling bila je zadužena dizajnerica Emina Štrkljević.
Objavljeno: 24.12.2014. u 11:20
Tagovi: chicks on chic

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p