HRVATSKA MODA

Zoran Aragović predstavio kupaće kostime za nezaboravno ljeto

Dizajner održao mini reviju u Aquariusu na Zrću

 
Popularni domaći dizajner Zoran Aragović preksinoć je mini revijom u klubu Aquarius na Zrću predstavio najnovije komade kupaćih kostima iz svoje cruise kolekcije. Također, posebno za hostese poznatog noćnog kluba dizajnirao je nove uniforme, koje će djevojke nositi ovo ljeto. One su dobile dvije varijante uniforme; jednu pripijenu i drugu lepršavu, a Aragović je njihove radne kostime izradio u bojama Aquariusa, bijeloj i kraljevski plavoj.
 
Zoran Aragović dodao je kako je atmosfera u Aquariusu bila idealna za predstavljanje njegovih novih komada iz Cruise kolekcije. '
Temelj svemu su prugice i žive boje, a kupaći kostimi koje sam dizajnirao nisu namijenjeni samo za plažu, već su idealni i za after partyje! Oni su pravi retro komadi, idealni za atmosferu koju njeguje Aquarius', kazao je poznati dizajner rodom iz Virovitice, koji već gotovo 10 godina dizajnira pod imenom BiteMyStyle fashion design. Osim kolekcija na domaćim tjednima mode, svoj je rad predstavljao u zemljama regije, ali i u Londonu u sklopu Alternative London Fashion Weeka.

Aquariusove hostese Lucija Tadić i Bojana Perhoč nosti će nove uniforme već na prvom od tri samostalna festivala koje Aquarius organizira ovo ljeto, Feel Free festu, koji traje od 27. do 29. srpnja i koji će ugostiti Dj-eve Hard Rock Sofa, Oliver Heldens i GlowInTheDark.

 
 
 
Objavljeno: 21.07.2014. u 19:37

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p