HRVATSKA MODA

Zoran Aragović snima modnu kampanju s Ellom Dvornik

Razigrani stil bogatog kolorita

ella dvornik bitemystyle zoran aragović

Modni dizajner Zoran Aragović ove subote u klubu Aquarius na Zrću snimat će kampanju za svoju novu cruise kolekciju BiteMyStyle, čije će zaštitno lice biti Ella Dvornik.

U prepoznatljivom razigranom stilu, bogatog kolorita s prugicama u svim varijacijama, dizajner otkriva kako će ljetni modni hit biti upečatljivi neon u žutoj, zelenoj i rozoj boji. Kako najbolje kombinirati njegove zanimljive mornarske komade pokazati će ambasadorica brenda, Ella Dvornik, s kojom je Aragović i ranije uspješno surađivao.
 
bitemystyle zoran aragović aquarius

"Prva revija koju je Ella nosila bila je upravo moja, i otada nas veže prijateljstvo. Volim s njom raditi, ona je mlada, urbana cura i uklapa se u sve što ja radim", rekao je Aragović uoči snimanja kampanje, kojoj će kulisa biti noćni klub Aquarius na Zrću.

bitemystyle zoran aragović aquarius
 
Aragovićevi novi komadi idealni su za noćni izlazak, ali i after partyje, odnosno za urbanu atmosferu koju godinama njeguje Aquarius. Osim kampanje s Ellom Dvornik, casual nosive komade brenda BiteMyStyle na mini reviji nositi će i Aquariusove hostese.
 
 bitemystyle zoran aragović
 
bitemystyle zoran aragović 
Foto: Mateja Vrčković i Goran Telak
Objavljeno: 07.07.2016. u 10:15

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p