MODA

Inovativna Police optička kolekcija

Novi imperativi svijeta optike su reducirani volumeni i udobnost
Police  
Za novu sezonu, Police predstavlja kolekciju optičkih naočala koja majstorski kombinira klasično s modernim, kako kod oblika, tako i kod materijala, istovremeno zadržavajući urbani stil kao zaštitno obilježje branda i njegovog ambasadora, Neymara Jr-a.

Tri ključne riječi nove kolekcije su lakoća, minimalizam i istraživanje. Uz reducirane volumene i još udobnije materijale, modeli se izdvajaju inovativnim dizajnima i posvećenošću detaljima, često se poigravajući različitim reinterpretacijama brandovog logotipa.

Bogata ponuda za muškarce donosi jedinstvene modele koji kombiniraju dvobojne i pročišćene nijanse te posebne tretmane ručnog četkanja kojima su kod metalnih dijelova kreirani antikni i trendy efekti. Iznimno ženstvena i minimalistička optička kolekcija za pripadnice ljepšeg spola nadahnuta je retro stilovima koji su osvježeni suvremenim obilježjima, udovoljavajući tako potrebama svake žene. Okrugli i leptirasti modeli izdvajaju se neodoljivim pastelnim nijansama te metalnim krilcima s mat i obojanim krajevima koji dodatno ističu njihov originalan dizajn.
 
Modele iz Police ponude i njihove cijene pogledajte u galeriji:
Objavljeno: 09.09.2015. u 13:15

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p