MODA

Iva Šulentić obožava Zohara tajice

Poznata voditeljica je zaštitno lice nove kolekcije
 
Zohara Art on tights novi je brend na hrvatskom tržištu koji će osvojiti sve pripadnice ljepšeg spola i grijati ih u hladnim jesenskim i zimskim danima. Uhvaćena objektivnom fotografa Gorana Čižmešije, zaštitno lice brenda, Iva Šulentić, pokazala je kako su 'zoharice' lako nosive u svim odjevnim kombinacijama.

Zohara Art on tights ili, u slobodnom prijevodu, Zohara – umjetnost na tajicama, novi je brend na hrvatskom tržištu. Prije četiri godine, u Izraelu ga je osnovala mlada umjetnica Dana Rapaport, a njezina ideja tajica sa snažnom porukom i identitetom zaživjela je diljem svijeta. Zohara u prijevodu na hrvatski jezik znači ‘sjajiti’, a odnedavno su ove 120 dena debele tajice s printom dostupne u zagrebačkim shopping centrima City Centeru one West na Jankomiru i Arena Centru.

Zoharice su očarale i mladu hrvatsku televizijsku i radijsku voditeljicu te glumicu Ivu Šulentić, poznatu po posebnom modnom izričaju kojim pokazuje sva svoja lica – od djevojčice do ozbiljne poslovne žene. Upravo to je svojim objektivom zabilježio poznati hrvatski fotograf Goran Čižmešija fotografirajući Ivu u pet odjevnih kombinacija u kojima Zohara tajice funkcioniraju savršeno, a Iva u njima naprosto sjaji.


‘Ove su mi tajice genijalne jer ih mogu odjenuti na sve bilo da moderiram, vodim nekakav ozbiljan skup ili promociju, bilo da šećem gradom ili idem navečer van s društvom. Boje su odlične, onako jesenske, a opet ne turobne, printovi zanimljivi i snažni. Najviše su me oduševile tajice s printovima gradova, ali i one sa zvjezdicama i točkicama. To valjda progovara djevojčica u meni. I još nešto, smatram to jako važnim, debele su i sigurno mi neće biti hladno u njima ove zime. Mnogo ćete me viđati u njima jer ih je zbilja lako kombinirati uz sve’, ispričala je Iva Šulentić.

 
 

Cijena Zohara Art on tights tajica je 220 kuna, a mogu se kupiti u prizemlju shopping centra City Center one West na Jankomiru i na prvom katu Arena Centra u Zagrebu.

Objavljeno: 14.11.2014. u 17:18

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p