MODA

Izgledajte seksi u trenu

Mali trikovi koji čine razliku

Rijetko koja žena želi izgledati loše, ali nerijetko se dogodi da stanemo pred ogledalo u onoj super haljini i zapitamo se zašto izgledamo tetkasto? Odgovor se često krije u malim detaljima na koje zaboravljamo, a koji čine razliku. Dakako da haljina leopard printa izgleda seksi na sceni, ali u stvarnom životu? Baš i ne. Ali zato ovi trikovi provjereno funkcioniraju.

1. Dobro donje rublje

               

Čak i ako ga nitko ne vidi, kvalitetno i lijepo donje rublje nam daje osjećaj samopouzdanja. Nije ni čudo da većina žena ima donje rublje za izlaske, PMS, svaki dan, posebne prigode... možda da češće izvučete ono za posebne prigode, kad ste ga već skupo platili?

2. Čarape s uzorkom

               

Ako imate dobre noge istaknite ih čarapama s uzorkom. Ukoliko niste sigurni da je to pametno, odaberite što sitniji uzorak (poput točkica), a isto vrijedi i za haljine s uzorkom- što je uzorak na haljini veći, na čarapama mora biti manji.

3. Pencil suknja

                 

Stoji većini žena i ističe najbolje na figuri, ali visoke pete su obvezne, tako da razmislite dva puta, jer nabadanje i teturanje nije nimalo seksi.

4. Prozirni top

                

Prozirno često nije baš „toliko" prozirno. Komadi od čipke ili fine, poluprozirne svile bolji su odabir od tila ili (nedajbože) mrežastih tkanina. Samo se sjetite da ostatak outfita mora biti bazičan te da morate nositi jednostavno donje rublje.

5. Tkanine s teksturom

                 

Nosite baršun, svilu, saten- sve što biste i sami željeli dotaknuti i iskusiti na drugima.

6. Crveni ruž i haljina

                

Kako ide ono: crvena je boja ljubavi, strasti, topline... zašto onda ne odjenuti crvenu haljinu i staviti crveni ruž? Koliko strasti na jednom mjestu!

 

Borina Kopčić

foto: InStyle

 

Objavljeno: 01.12.2010. u 18:56

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p