MODA

"Ja sam gay muškarac u ženskom tijelu"

Poručuje Victoria Beckham!

Sa svojim istančanim stilom Victoria Beckham je jedna od suvremenih modnih ikona stila. No, Victoria svoju ljubav prema modi i pop glazbi više identificira sa muškom populacijom homoseksualaca. "Po nekim sam stvarima više slična gay muškarcima, oni imaju istančan smisao za modu i ljepotu, a sličnosti vidim i u glazbi!" rekla je Victoria Beckham.

"Obožavam američki stil četrdesetih. I obožavam moderan pop! Ja sam gay muškarac u ženskom tijelu pa Bog vjerojatno želi da volim i Lady Gagu!" izjavila je na partyju koji se održao povodom desete godišnjice Net-A-Portera.

Beckhamica je priznala da je bila skeptična sa uspjehom Lady Gage kad se tek pojavila na glazbenoj sceni, no s vremenom je promijenila mišljenje. "Komplicirano je, s jedne strane zbilja ne želim njezin album na iPodu, a s druge cijenim cijeli Lady Gaga fenomen. U početku mi se nije sviđalo kako se oblači, no sad surađuje s dizajnerima i nosi couture odjeću. Polako ali sigurno stvara svoju sliku i vidi se da je jako talentirana djevojka."

Victoria je još izjavila kako nikad više neće pjevati. "Nikad se više neću baviti glazbom. Budimo iskreni, nisam bila baš dobra u tome. I ne mogu reći da je glazba moja velika strast."

Fotke: dailymail.com

 

A.B.

Objavljeno: 11.07.2010. u 13:23

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p