MODA

"Ja sam sasvim prosječna žena"

U intervjuu za Harper's Bazaar Victoria Beckham otkriva kako se poistovjećuje sa svakom prosječnom ženom i koga bi u budućnosti voljela odijevati
Nije tajna da se dijetalni meni Victorije Beckham sastoji od sojinih mahuna, smrznutog grožđa, kuhane ribe i sirovog povrća, no kada je u pitanju njena odjeća, dizajnerica se voli poistovjećivati sa svakom prosječnom ženom. Pitate se što veže Victoriju, koja nosi veličinu 34 i prosječnu Britanku s konfekcijskim brojem 44? Ako je suditi prema riječima bivše Spajsice i uspješne kreatorice, Victoria generalno prezentira javnost, pogotovo kada se radi o isprobavanju vlastitih kreacija.


U velikom intervjuu koji je dala za britansko izdanje Harper's Bazaara, Victoria je objasnila kako se u ulozi dizajnerice osjeća mnogo ugodnije kada na sebi prvo isproba ono što će naposljetku prodati svojoj klijentici. Iako se svake sezone želi poistovjetiti sa ženom koja kupuje njene haljine, prošle godine ju je u naumu isprobavanja najnovije kolekcije spriječila trudnoća i dolazak na svijet toliko željene djevojčice Harper Seven. "To je način na koji radim. Prošle godine bilo mi je vrlo teško jer zbog trudnoće nisam mogla isprobati svoju odjeću. To je dio proizvodnog procesa - stanem odjevena u gaćice i krenem omatati tkaninu oko sebe. Bilo je prilično teško kada nisam imala tijelo za učiniti to."

Iako je sasvim jasno da Victoria svojom odjevnom linijom ne predstavlja javnost, pogotovo zato što si ju svojom veličinom i debljinom novčanika mogu priuštiti rijetke sretnice, činjenica je da cijela plejada hollywoodskih glumica obožava njen dizajn i Victoria Beckham s financijskog gledišta zaista nema brige. Za kraj jedino otkriva koga bi voljela vidjeti u svom dizajnu: "Voljela bih kada bi moje haljine nosila Tilda Swinton. Ona je vrlo zagonetna i ima odličan stil, jasno je da razumije modu."


H.B.
Photo: Harper's Bazaar

Objavljeno: 30.03.2012. u 16:23

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p