MODA

Je li se Elle zamjerio Naomi Campbell?

Opet joj kažu da se pomakne i napravi mjesta

Tek što se smirila buka oko čokolade, časopis Elle bi svojom naslovnicom mogao ponovno razljutiti Naomi Campbell. Na naslovnici kanadskog izdanja poznatog modnog magazina piše: „Naomi... pomakni se! Zvijezde s modnih pista", a komentatori na forumu Livejournal odmah zu zaključili kako će Naomi burno reagirati.

Jedan korisnik kaže kako će Crna Pantera sigurno tužiti časopis zbog rasizma, a jedna korisnica sugerira kako samo mogu čekati da im „mobilni telefon doleti u glavu", aludirajući na prijašnje incidente poznatog modela. Osoba koja je postavila fotografiju na forum smatra taj upit pomalo rasističkim, jer nitko nikada nije rekao Kate ili Gisele da se pomaknu, ali mi mislimo da je to zato jer je Naomi jedna od manekenki s najboljim hodom u povijesti.

Naomi se zasadnije oglasila. Možda se još uvijek odmara od sukoba s kompanijom Cadbury koja se reklamirala sloganom „Pomakni se Naomi, nova diva je stigla u grad."

Manekenka je tom prigodom izjavila kako smatra neukusnim što je netko uspoređuje s čokoladom te kako bi dotični proizvođač slatkiša trebao zaposliti malo etnički raznovrsnije ljude na upravljačkim pozicijama kako ne bi ponovno došlo do ovakve situacije.

 

Objavljeno: 09.06.2011. u 13:02
Tagovi: Naomi Campbell

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p