MODA

Jede li Carrie?

Sarah Jessica Parker spala na veličinu 0.

Prije koji dan paparazzi su zabilježili Sarah Jessicu Parker u šetnji s svojim sinčićem. Na fotografiji ne bi ništa bilo neobično da Sarah ne izgleda strašno mršavo, ispijeno i nabildano, daleko od vrckave i vitke Carrie koju je nedavno utjelovila u drugom nastavku filma Seks i Grad.

Da nije riječ samo o trenutnom stanju potvrđuju i izvori bliski glumici koji navode kako je Sarah postala opsjednuta vježbanjem i prehranom: „Zabrinuta je kako izgleda staro i ima konstantnu potrebu da vježba što više kako bi održala liniju".

Za vrijeme snimanja prvog Seks i Grad filma Sarah je nosila veličinu 4 a sada je pala na veličinu 0. Prijatelji nadodaju: „Sasvim je normalno da provede 2 h dnevno u teretani  i zatim istrči nekoliko kilometara. Uz sve to, jede minimalno."

                                  

Ono što nas plaši jest da Sarah sve više nalikuje na Madonnu u najgoroj fazi fanatičnog vježbanja i stroge prehrane. Iskreno se nadamo kako će ju ova faza brzo proći jer ovo nije ni blizu simpatične Carrie kakvu smo navikli gledati. Pravac frižider!

Objavljeno: 21.04.2010. u 11:41

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p