MODA

Jesen uz Mirandu Kerr

Mango i dalje voli lijepu Australku

Glavna jesenska kampanja španjolske modne kuće Mango ponovno je rezervirana za Mirandu Kerr! Premda je nedavno skinula svoja anđeoska krila, poznata australska maneneka nastavlja raditi punom parom i pokazuje kako je interes za njom veći no ikad.

Miranda možda više ne uživa milijune dolara vrijedan ugovor na mjestu Viktorijine anđelice, no kampanje lanaca brze mode podjednako su unosni angažmani, pogotovo kada ste renomirani model poput Mirande Kerr.

Na oduševljenje obje strane, suradnja koja je započela ovog proljeća uspješno se nastavlja, a Miranda je nakon Mangove kampanje za toplije dane snimila i onu za sezonu jesen/zima, za koju je pozirala pred objektivom vrsnog fotografskog dua Inez & Vinoodh.

Kampanja je snimljena u New Yorku, stylinge s naglaskom na rock'n'roll stil potpisuje Geraldine Saglio, a Miranda Kerr je ovom prigodom izjavila: "Sviđa mi se što su Inez i Vinoodh zadržali imidž kampanje vrlo prirodnim i sirovim, što zasigurno pridonosi općem dojmu ove kolekcije. Napravili su odličan posao, kao i uvijek!"

 

H.B.

Photo: Mango

 

Objavljeno: 16.07.2013. u 20:01

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p