MODA

Kakav grudnjak nositi tijekom ljeta?

8 komada koji će vas spasiti

Kada imate 16 rozi grudnjak koji proviruje ispod bijele majice može izgledati slatko. Kada imate 26 izgledate čudno. Kada imate 36 to je već katastrofa. I upravo zato, kako ne bi hodali uokolo poput ocvalih „wannabe" tinejdžerki, donosimo popis tih malih pomagača koji će zaokružiti vaš izgled i pomoći vam da izgledate dotjerano.

 

1. Grudnjak bez šavova

Odlični su ispod svijetle odjeće, pogotovo ako je suka. Probajte više modela jer poimanje „boje kože" razlikuje se od proizvođača do proizvođača, a vama treba ona najsličnija vašem tenu.

2. Samostojeći grudnjak

Grudnjak bez naramenica i trake straga zvuči jako labilno, ali ako odaberete kvalitetan model, nećete imati boljeg partnera za svoju haljinicu golih leđa.

3. Grudnjak s naramenicom oko vrata

Odličan je za topove koji idu oko vrata i haljine koje leđa ostavljaju gola do pola.

4. Body boje kože

Iako je ljeti vruće za body, ako nosite prozirnu haljinu on je jedino što pristaje ispod nje jer smanjuje šavove i kontraste boja.

5. Grudnjak koji se može nositi na više načina

Ako možete kupiti samo jedan grudnjak, kupite ovaj. Naramenice se mogu prilagoditi svakom izrezu, ali one silikonske radije ostavite doma.

6. Grudnjak s dekolteom

Imate li duboki dekolte sigurno ne želite da vam se vidi mašnica između grudi. Odaberite ovakav tip grudnjaka, ali prije kupovine isprobajte ga ispod haljine kako bi se uvjerili da je to to.

7. Grudnjak s naramenicama koje idu u X

Odličan je za sve vrste tank topova, haljine s križanjem na leđima i sl.

8. Grudnjak bez naramenica

Klasik među ljetnim grudnjacima jer je idealan za večernje haljinice bez naramenica. Kako bi bili sigurno da će vam pristajati obratite pažnju na to da ima silikonski dio koji će se zalijepiti oko trupa, ali i na to da stoji. Zvuči glupo, ali najbolje je da malo skakućete po garderobi- samo tako možete biti sigurni da stoji na mjestu.

Borina Kopčić

Objavljeno: 10.07.2010. u 09:20

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p