MODA

Kako je Pippa Middleton postala najpoželjnija nevjesta?

Kate je zauzeta, a njena sestra?

Šuška se kako je majka Kate Middleton imala samo dva cilja u životu: jedan je bio sasvim razumljiv- da od obiteljske  firme napravi moćno carstvo, a druga da joj kćeri uistinu postanu plemkinje, ako nikako drugačije, onda putem udaje. Kate se udala za princa Williama, a sada su svi pogledi uprti u Phillipu Pippu Middleton koja je na kraljevskom vjenčanju blistala koliko i sama mladenka.

Kako kuma i sestra žene koja će možda jednom postati kraljica, Pippa je zadržala svo potrebno dostojanstvo, pristojno se smiješila, ravnala šlep i dodavala buketić, ali je usprkos svojim „dužnostima" potaknula  cijelu Britaniju da priča o njoj. Ona je najnovija „it" nevjesta.

U samo nekoliko dana postala je najpoželjnija neudata djevojka u Velikoj Britaniji, globalni celebrity i cura koja može birati prstom u koju će se plemićku kuću udati. Sigurni smo kako je njena majka poprilično zadovoljna razvojem stvari, jer joj je i princ Harry dao pokoji kompliment.

Od svih Middletona, Pippa je najbolje iskoristila publicitet. Kate će uvijek biti u centru pažnje zbog svoj titule, ali Pippa će imati više slobode. Još od fakultetskih dana družila se s dečkima plave krvi i ciljala visoko, iako je u zadnjih nekoliko godina bila u Kateinoj sjeni. Upućeni kažu kako Pippa nije luda da pokuša doseći sestrinu popularnost, ali da se radi o iznimno proračunatoj djevojci koja zna što hoće.

Kate joj je čak dozvolila da prekrši kodeks odijevanja i pojavi se u bijeloj dugoj haljini u kojoj je izgledala poput minijaturne mladenke. U Daily Mailu kaže kako Kate sigurno lupa glavom o zid jer se o Pippinoj haljini govori više nego o njenoj.

U svakoj drugoj državi, Pippa bi ostala organizatorica zabava i zvijezda B kategorije, ali moć britanskih tabloida bi je mogla uzdignuti u isti rang kao i Kate. Već sada se nagađa kako između nje i princa Harrya frcaju iskre iako je on s Chelsy Davy. Navodno je Chelsy poprilično suzdržana prema ideji da postane član kraljevske obitelji, pa možda Harry u dogledno vrijeme potraži utjehu u kruhu šire obitelji. Mama Middleton bi sigurno bila sretna.

 

prema: Daily Mail

foto: Zimbio

Objavljeno: 02.05.2011. u 12:41

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p