MODA

Kako putuju zvijezde?

Od pariškog chica do neukusnog seksepila

Ljudi imaju nezgodnu naviku da većinu stvari koje ne nose tijekom godine pokušaju isfurati na godišnjem odmoru. Osim stanovnika pojedinih zemalja od kojih ne očekujemo previše (npr. od Nijemaca koji imaju nevjerojatnu sklonost prema sintetičkim košuljama, Čeha u gumenim sandalama i Britanaca u čarapama i sandalama), često nas i „domaći" iznenade (npr. kompletno našminkane cure u noćnom autobusu Zagreb-Split).

Kako putuju svjetske zvijezde. Osvrnimo se na Lady Gagu koja je čak pala na aerodromu zahvaljujući plaštu i previsokim cipelama s platformom. Ta žena forsira svoj stil i to je u redu, ali putovati s umjetničkom instalacijom na glavi je naprosto glupo. Bez obzira kakav vam stil bio. Reality starleta Kim Kardashian se ne želi odreći seksepila pa putuje u skinny jeansu i visokim petama (pitamo se može li uopće sjesti u avionu u tim trapericama ili ima stajaće mjesto). ljubiteljica visokih peta na putovanjima je i Victoria Beckham.


Katy Perry spada u skupinu „baš me briga" celebritya i nosi tajice i preveliku majicu. Cijelu kombinaciju je podigla retro dioptrijskim naočalama. Miranda Kerr je jedna od onih koja zna kako putovati (profesionalna deformacija?) pa uz bijelu majicu nosi traperice i sako te šiltericu. Sličan stil ima i Jessica Alba, samo bez visokih peta. Rihanna putuje u tajicama, a Chloe Sevigny u mini haljini karo uzorka i u čizmicama. Kylie izgleda opušteno i stylish u puderastim kombinacijama s neizostavnim visokim sandalama.

Ono što smo zamijetili na većini zvijezda su upravo visoke pete. Dakako da oni nigdje ne idu pješke, ali malo komfora bi im sigurno dobro došlo.

B.K.

foto:people.com

Objavljeno: 29.07.2010. u 14:25

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p