MODA

Kako se Gwyneth uspjela pomladiti?

Gwyneth Paltrow izgleda poput tinejdžerke

Kada se Gwyneth Paltrow pojavila na predstavljanju svoje zvijezde na Stazi slavnih u Los Angelesu, svi su komentirali natečenost njenog lica uzrokovanu, najvjerojatnije botoxom. Otekline su splasnule, a u emisiji Good Morning America, Gwyneth je pokazala svoje novo lice.

Danas ona izgleda barem deset godina mlađe nego što je izgledala prošle godine: bore su manje vidljive, a podočnjaka i vrećica ispod očiju gotovo da nema. Iako je dobila pohvale za svoj novi izgled svi se slažu oko jednog: pridružila se „botox klanu".

           

U emisiji je Gwyneth promovirala svoj novi film Country Strong, a otkrila je kako je inspiraciju za interpretaciju svog lika pronašla u Beyonce. „Moj muž Chris Martin mi je želio pomoći, ali ja sam se oslonila na ženske izvođače poput Beyonce!" otkrila je, „Proučavala sam Beyonce, način na koji se kreće i njeno samopouzdanje."

Pošto Gwyneth glumi posrnulu country pjevačicu, nismo sigurni koliko joj je Beyonce mogla pomoći u interpretaciji, ali Gwyneth je izjavila kako se u ovom filmu zaljubila u glazbu. Pošto će zbog ljubavi prema kuhanju uskoro izdati kuharicu, možda uskoro i snimi album.

foto: Daily Mail

Objavljeno: 04.01.2011. u 12:47
Tagovi: Gwyneth Paltrow

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p