MODA

Kanye West želi naslovnicu američkog Voguea za svoju kćer!

Hoće li Anna Wintour prihvatiti ovu ideju?

Već je postalo uobičajeno da poznati parovi naprave zvijezde od svoje djece dok još nisu ni prohodala pa tako su i Kanye West i Kim Kardashian odlučili krenuti tim stopama. Otac malene North West želi da njeno prvo pojavljivanje u javnosti bude ni manje ni više nego na naslovnici američkog Voguea!

Pred Kanyeom je velik zadatak budući da je za takav pothvat potrebno nagovoriti odlučnu Annu Wintour, a prisjetimo se kako ga je urednica već jednom odbila u pokušaju da Kimino lice krasi tu naslovnicu jednog od najprestižnijih časopisa na svijetu. Iako su šanse za ostvarenje ove ideje vrlo male, par je izjavio kako ne razmatra opciju da poput svojih kolega proda slike nekom od poznatih tabloida.

Nadu da će se ipak sve ostvariti im daje Anin blagoslov i članak koji je stao u obranu neobičnog imena njihove kćeri, no nekako sumnjamo da bi se čitatelji Voguea oduševili tim člankom. Iz bliskog izvora doznajemo kako je Kanye poprilično uvjeren u realizaciju svog nauma te da bi kao fotografi bili idealni Mario Testino ili Annie Leibovitz. North West želimo svu sreću u odrastanju, ali smatramo da za prvo pojavljivanje u časopisu kao što je Vogue ipak ima još vremena.

 

Ivan Miletić

photo: Guliver/Getty

 

Objavljeno: 17.08.2013. u 18:12

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p