MODA

„Kate Middleton je dosadna!“

Novinarka Daily Maila se obrušila na modni ukus najpoznatije mladenke

Većina Hrvatica vjerojatno nema definirano mišljenje o Kate Middleton. Na kraju krajeva, ona je samo buduća princeza Velike Britanije i njeno vjenčanje nas neće pretjerano omesti u životu (osim što ćemo škicati portale u nadi da je napokon objavljena slika vjenčanice). Britanke zato itekako imaju mišljenje o Kate. Nekima je premršava, nekima divna, ali novinarki Liz Jones iz Daily Maila je dosadna!

Poznata novinarka smatra kako je modni ukus Kate Middleton krajnje dosadan te kako ne zna izabrati komade koji će je nametnuti kao modnu ikonu. Nju čudi što je Kate i dalje vjerna high street brendovima, te što je odjeću za medeni mjesec kupila upravo tamo, umjesto da se odijeva u dizajnerskim buticima.


„Kod nje je sve opušteno. I normalno. Sve je dosadno, ograničeno i strahovito jeftino." kaže Liz koja ističe kako joj se ne da gledati buduću kraljicu u odjeći iz Whistlesa, britanske high street trgovine u kojoj ona sama nije kupovala od osamdesetih.

„Želim da nas Kate iznenadi. Da nas natjera da uzdišemo. Naravno da smije griješiti i da će je zasigurno ogovarati, ali barem neće biti dosadna." ističe Liz. No, je li Kate uistinu toliko dosadna kao što Liz tvrdi? Možda i jest, ali to je iz samo jednog razloga: kada ste pod medijskim povećalom kao djevojka koja ulazi u kraljevsku obitelj, onda si ne možete dozvoliti previše modnog eksperimentiranja.

Iako danas većina ljudi nosi ono što želi, kada god želi, formalne prigode s kojima se Kate susreće ne dozvoljavaju previše odstupanja od zacrtanog dress codea.

Osim toga, u Velikoj Britaniji postoji mnoštvo nezadovoljnika cijelim konceptom kraljevske obitelji koja se financira iz džepova poreznih obveznika, a Kate, koja kao buduća princeza stoji čvrsto na zemlji i kupuje odjeću tamo gdje i njene vršnjakinje ovakvim potezima može osvojiti samo pozitivne bodove i simpatije.

B.K.

foto: Zimbio

Objavljeno: 25.04.2011. u 15:33
Tagovi: Kate Middleton

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p