MODA

Kate Middleton odbila stiliste i besplatnu odjeću

Za turneju po Sjevernoj Americi priprema se sama

Britanski kraljevski par, Kate i William, idući tjedan kreću na 11-dnevnu službenu turneju po Sjevernoj Americi. Vojvotkinja od Cambridgea u ovim trenucima radi na osmišljavanju različitih stilova koje će sa sobom nositi za potrebe službenih posjeta. Ovo je njen prvi posjet Sjevernoj Americi, stoga ne čudi što iznimnu pažnju polaže u svoj izgled. Kažu da je prvi dojam najbitniji, a to joj ipak ne ostavlja mnogo prostora za eventualne modne gafove.


Zanimljivo je da je Kate odbila usluge stilista pa ju u odabiru dizajnerskih krpica savjetuju tek majka Carole i sestra Pippa. Vojvotkinja je jasno dala do znanja kako za potrebe putovanja neće primati besplatnu dizajnersku robu i sve što izabere, sama će platiti. Za službeni posjet drugom kontinentu priprema se otprilike 40 kombinacija, uglavnom s potpisom britanskih dizajnera.


Nakon Velike Britanije, Kate bi također mogla postati miljenica na susjednom kontinentu, budući je jasno pokazala kako biti u kraljevskoj obitelji ne znači nužno biti kraljevski snob. Dokazala je kako high street ponuda može biti jednako neodoljiva kao high end krpice, a mi jedva čekamo vidjeti hoće li možda neka Zarina haljina zalutati među dizajnere i doživjeti premijeru kilometrima daleko od Engleske.

H.B.

foto: zimbio

Objavljeno: 23.06.2011. u 19:00
Tagovi: Kate Middleton

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p